Kulturhuset Karelia sätter under hösten upp den nyskriva komedin Raseborgs ruiner, med premiär på Svenska dagen 6.11.2016. Produktionen har en humoristisk ton men tematiken är allvarlig; dagsaktuella politiska frågor, småstadslivets trångsynthet och landsbygdens monokulturalism behandlas. 

Övriga föreställningar:

Fre. 11.11.  kl.18

To.  17.11.  kl.19

Fre. 18.11.  kl.19

Sö.  20.11.  kl.15

To.  24.11.  kl.19

Lö.  26.11.  kl.19

Sö.  27.11.  kl.15

Fre. 02.12.  kl.19

Lö.  03.12.  kl.19

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag så är det premiär för Sound of Music på Raseborgs sommarteater. Och jag är smått nervös men mesta delen överlyckling. För det är en underbar musikal/pjäs och musiken!!! Alltså jag kan lova att det är ingen som är tyst bakom scenen. Alla sjunger eller dansar med i låtarna.

Det här är en dröm för mig som går i uppfyllelse. Jag var helt förälskad i filmen när jag var litten. Och jag har kunna alla låtar utan till sedan dag ett. De sitter så bra i minnet från den gången jag såg musikalen på Svenska teatern. Jag tror att jag var 7år då.

Jag lovara att ni inte vill missa den hör sommarens pjäs! Biljetter går att boka på Netticket.fi eller Luckan. Hoppas vi syns!Likes

Comments

Övningarna för sommarens fantastiska musikal är i full gång. Hoppas att ni har bokat era biljetter för det är bara 4 veckor kvar till premiär! Om inte så kan ni boka dem på Netticket eller Luckan runt om i landet. Hoppas att just du sitter i publiken i sommar!

Likes

Comments

På fredag (5.2) så kommer vi från Musikalen Hemlis att delta på Stage Night-konserten på Karelia i Ekenäs.

Begåvade elever från Lärkkullas pop&rocklinje visar upp sina talanger i en stjärnspäckad kvällsshow. Som extra krydda får vi denna gång njuta av den berömda artisten Ronya och som Runebergsdagens festtalare Janne Grönroos

Raseborgs stads kulturpris kommer att delas ut under Stage Night-konserten på Runebergsdagen

Biljettpris 12,- vuxen / 10,- Barn,  stud. De fås från Karelia på förhand eller vid dörren.

Likes

Comments

SNÖ!!!

Det har seriöst snöat nästan i hela två dagar i streck. De kan aldrig vara bra på detta konstiga väder. Förstås är det ganska mysigt att ligga inne i värmen och se på film. Men det är inte så roligt när man MÅSTE fara till skolan eller på något annat ärende. För då är det ungefär som att ställa sig under att stort träd och skaka av all snö. Lika mycket kommer det från himlen. Hur är det där ni bor?

Förra inlägget var om produktionen "Hemlis". Så att om ni vill läsa mera om den så tyck på HÄR

Tack och hej!

Likes

Comments

3.3.2015 har musikalen "Hemlis" premiär på Karelia i Ekenäs. Det kommer vara ca 15 föreställningar. Så det finns gott om biljetter.

Hemlis är en ca 2h + paus. Den passar perfekt för ungdomar och vuxna.

Hoppas vi ser er i publiken!

Likes

Comments

2016!

Det är cirka 5h kvar av 2015 och det känns lite jobbigt att lämna de här året bakom sig. För det har hänt så mycket roliga och stora saker under 2015. Jag har fått var med om min första stora produktion "Emil I Lönneberga" på Raseborgs sommarteater. Och jag fick lära mig så otroligt mycket och mina ögon öppnades verkligen för att stå på scen och skådespela.

Men jag hoppas att 2016 blir ett roligt, lärorikt och utmanande år. Så att man inte tröttnar på skådespeleriet fören man ens har hunnit utbilda sig inom det.

Ett stort GOTT NYTT ÅR hoppas ni också får ett bra år!

Likes

Comments

Att skaffa en blogg har funnits ganska länge i tankarna. Jag visste bara inte riktigt vad jag skulle börja skriva om. Men idag kom jag på det "TEATER" och jag undrar varför jag inte har kommit på det tidigare. För teater är ändå en så pass stor del av mitt liv så. Men nu är den äntligen skapad. Bloggen om en amatörskådespelares liv.

Här kommer man kunna läsa om allt mellan himmel och jord. Så länge de har med skådespeleri att göra. Jag ska försöka ladda upp två inlägg om veckan så gott jag hinner. Men det är ganska tufft att hinna få tiden att räcka till när man går på nian och är med i en stor musikal. Men tillsammans ska vi klara oss igen det.

Välkomna!

Likes

Comments

Instagram@linus_199