Kaffestund.


Sitter just nu med en kaffe och sovande barn, ljudbok igång och jag funderar på livet. Fick beskedet att jag inte har rätt till sjukpenning. Så måste nog börja jobba lite smått iallafall. Men vad ska jag göra? Sitta hemma och jobba hade varit det bästa men man vet ju inte. Är väldigt besviken och känner en press på att ha råd med hyra osv utan inkomst. Man kommer inte så långt på underhåll,barnbidrag tyvärr. Men på något sätt ska det väl gå tror jag.

Skulle lagt ett inlägg igår kväll men barnen va inte samarbetsvilliga igår kväll de vaknade efter att jag hade haft ett telefon möte. Ett möte som mjligtvis kan hjälpa mig ekonomiskt! Annars får jag gå till soc och be de om hjälp men vill inte behöva deras hjälp ekonomiskt också, de suger på riktigt! Men det blir min sista utväg. Jag ska göra allt i min makt att få ihop det! Har föräldradagar kvar att ta ut men i och med att barnen ska börja förskolan behöver jag ändå få ihop det för att kunna ha barnen där.

Mötet jag hade är ett roligt sammarbete med andra samt återförsäljning. Tror det passar mig bra men man vet ju inte riktigt innan man börjat och köra igång helt och hållet. Vad jobbar ni med? Ge mig tips!

Nej nu ska jag tvätta håret och plocka lite. Ska träffa mitt boendestöd för första gången idag så man får väl försöka se lite okej ibland, eller vad säger ni? haha!

Gillar

Kommentarer