Är ute och går. Befinner mig mellan ett par marklägenheter då en bil plötsligt kommer rullandes emot mig. Det är körförbud där. Bakom ratten sitter en storleende kvinna och kör. Mer fokuserad på sin mobil än själva körandet. Brevid henne sitter en man i 35-40års åldern å verkar inte bry sig. Jag hör mig själv vråla: ÖÖöööj!, när de glider förbi. Hon bromsar 15meter längre bort vart på mannen öppnar dörren, vänder sig om och stöddigt frågar vad ja ville!
GE FAN I Å KÖR BIL Å SMSA SAMTIDIGT! DET FINNS BARN SOM LEKER HÄR!!!
Nonchalant smäller han igen dörren utan att säga något mer och så rullar deras bil vidare.

Sådant kan göra mig tokig! Jag svarar inte ens i telefon när det ringer när jag kör bil!

Idag kommer min lilla genpool hem till mig. Som jag har saknat henne :). Ska bli supermysigt att få ro om henne nu ett par dagar :).
Fridens liljor!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nästan så jag skäms över att skriva ner att jag inte gjort någonting på hela dagen men det är faktiskt inte helt sant.
Slängde lite sopor innan å sen fick jag för mig att det var lika bra å fylla på kylen lite. Börjar traska till Ica å nästan framme kommer jag på att jag glömt plånboken hemma... Asså.. Lite medvind nu tack!!
Nu släcker jag mina gröna!
Fridens liljor!

Likes

Comments

Jag har varit en smula otursförföljd den senaste tiden.
Saker går sönder och jag skadar mig.. Asså inte med flit!

Exempel 1: köpte en NAS för ett tag sedan som inte gjort annat än strulat.. Jag fattar ju att av alla 100000tals grejer som tillverkas av samma sort så måste det ju nästan bli lite (söndagsEX) men varför hittar de alltid hem till mig?

Exempel 2: rakade skallen i vanlig ordning å tro på fan att jag gjorde ett bra jack i skallen så nu lallar man runt med plåster på skallen! Inte så hett!!

Exempel 3: fick för mig att de skulle storstädas så jag köpte lite rengöringsmedel å började skrubba skåpsluckor å tro på fan att jag fastnar med fingret under diskbänken och skär mig rätt bra!

När det ändå stormar som det gör så kan jag väl få lite medvind någon gång!?


Var rädda om er!

Fridens liljor

Likes

Comments

Ringedingding!
Jag: mm....
Hon: ska du med ut med ungarna å åka pulka?
Jag: självklart!

Klär på mig å traskar bort. Jag å exet bor ca 100meter ifrån varandra vilket är ganska smidigt ibland. Tefat, madrass och snowracer var det vi fick med oss till backen. Ja, givetvis ungarna med hehe.
Det var gnäll på vägen dit om vem som skulle åka på vad. Det var gnäll när vi var framme. Det kom tårar när de inte orkade bära upp sina åk för backen. Det var grin för att de fick snö på sig när de åkte. Det var grin på vägen hem för att det var kallt.

På det hela taget så var det lyckat för ungarna fick komma ut i friska luften å få göra av med lite energi å sen har jag förmånen att kunna stänga av öronen när de blir som grinigast ;). En bra skill kan ja tycka ;).

Imorgon bär det av till Ikea för div shopping.
Även Biltema och Hagmans ska få besök av mig :).

Nu väntar en bra film å soffläge :).
Ha en bra kväll alla ni!

Fridens liljor!


Likes

Comments

Fyra år är det på dagen sedan jag valde att flytta ifrån Blekinge upp till Norrland.
Kan inte låta bli att tänka på hur det hade varit om jag stannat kvar. Jag hade ju inte haft min älskade dotter iaf.

Å på tal om henne så har hon varit riktigt trotsig idag. Nästan så att jag skulle slitit av mig mitt hår om jag hade haft något.
Lyssnar inte, vill inte, kan inte å kissar på golvet är bara några av de prövningar jag har utsatts för idag. Men än ger jag inte upp hahaha. Det ska nog bli folk av henne med :).
Fridens liljor gott folk för nu är pappan bra trött!

Likes

Comments

Asså vilken unge man har berikats med!
Vi sitter i soffan å vittjar youtube på nåt sebart.
Hon: jag vill se bebisar!
Jag: okay... Suck
Hon: haha kolla, den bebisen har lika stora chipstuttar som du pappa!
Jag: .... Va sa du nu gggnnnnnnmmmbahahahahahahaha.

En stund senare...
Kollar runt lite på Badoo.
Hon: vad gör du pappa?
Jag: äsch, jag ska bara svara en här.. Snart klar.
Hon: jaha, men hörru! Jag vill väl oxå klicka på brudar!!!

Just nu påstår hon att hon har ont överallt, hon är hungrig, kissnödig, skitnödig och absolut inte trött! Oooohnej!
Vi får väl se vem som är trött imorgon när tuppen ringer kl7 mohahaaa ;).

Fridens liljor gott folk!


Likes

Comments

Efter att ha väntat i en mindre evighet (över en månad) på att få mitt arbetsgivarintyg, så kom det äntligen iförrgår. Jag skickade in det å lite andra papper till a-kassan samma dag å så tänkte jag att jag skulle in å deklarera för min arbetslöshet idag. Det gick finfint ett tag å sen var det slut på turen :(. V52, v1, v3 och v4 gick utmärkt men inte v2..
Blir tjurig å ringer a-kassan å förklarar hur allt ligger till å hon säger att det har hon aldrig varit med om å nä, jag kan faktiskt inte hjälpa dig genom att okaya dagarna men hon fann ett annat sätt vilket funkade fantastiskt bra till det var dags att verifiera med bankid't... Då hängde sig paddan å ilskenivån steg ett par hack.
Ringer upp igen å får tala med en annan kvinna som hävdar att de inte får okaya det.. Men eftersom att du haft så mycket strul så ska jag göra det iaf! Kung sa jag å så löste sig alltihop. Sist jag vart mellan 2 jobb så tog det över 30 dagar innan a-kassan behagade plocka ut tummarna å hjälpa mig men ny får de en liten guldstjärna utav mig :).

Var å hämtade mini me förut. Den tjurisen har gnällt å gnällt å gnäll å inget har passat alls idag. Å har det inte passat eller om jag gjort eller sagt nå fel så har hon vrålat att jag skulle skita ner mig...
Då skrattar jag å då blir allt genast tre resor värre. Sen bjuder jag på glass å så är vi vänner igen :).. Mutor är allt bra haha.

Nä vet ni va. Det är en dag imorgon med :).
Fridens liljor p
å er!
(b
ild1)

Likes

Comments

Inte fan kan det väl vara meningen att jag själv ska besöka vårdcentralen å kräva svar på prover som lämnades för snart 14 dagar sedan?!?!...
Farbror doktorn brukar ringa mig å säga till att det är dags att antingen höja eller sänka dosen men hans sura stämma har uteblivit på min telefonsvarare dit han alltid brukar ringa.. Jaja, jag får väl traska dit imorgon å se vad de gör för skattepengarna.

Imorgon kommer smulan hem till mig å ska bo här tills på måndag :). Ska bli underbart! Det räcker med att gå utanför dörren för att jag ska sakna henne. Så liten men ändå så kärleksfull!
Bästa ungen som finns tror jag bestämt
❤️.


Likes

Comments

Vart över hos exet en sväng för att kolla hur det var med min dotter. Hon var piggare idag å det var ju skönt men den där jävla förkylningen verkar fortfarande hänga kvar :(.
Jag, dottern, hennes bror och exet tog på varma kläder å begav oss ut i vintervädret.

Har varit fantastiskt vackert väder idag!

Nu har jag kommit hem å har parkerat arslet i soffan å funderar på vad som händer här näst...
Dagens i-landsproblem är ju helt klart att internet är nere :(((.
  • 11 Readers

Likes

Comments

Ibland blir jag bara så trött på mänskligheten. Att påstå att jag far med osanning när jag inte gör det kan få resultatet att jag höjer rösten en smula! Har du inte konkreta bevis så kom för fan inte påstå annat heller!
Sådärja! Då var det färdiggnällt :).

Jag och lillan for till Ikea idag där man tydligen kan få en gosig mus för nio spänn haha (mjukisdjur för er som inte har en aning å besöker Ikea frekvent).
Lite nya glas och en pall till smulan så att hon når upp riktigt till handfatet inne på muggen.
Över lag har det varit en trevlig och bra dag.

När vi kom hem å hade poppat loss i bilen så var det dags att plocka in allt.. Då hade smulan loggat ut å sov stenhårt å snarkade för kung å fosterland. Således hade jag poppat själv på E4an hahaha.
Likes

Comments