Jag är faktiskt lite stolt över mig själv. jag började om från början då de blev för mycket med allt. så idag tredje dagen utan något fusk. Å de känns faktiskt så jävla bra. Men lovar er de e en stor jävla utmaning. Orkar mer o mer på gymmet i både styrka o kondition. Idag sprang ja 15 min i sträck o de e läääänge för o va jag...
Men de är oxå riktigt jävla kul o träna. Ibland går jag själv å de e rätt gött ibland. Men Smurfen han är grym han peppar mig o orka lite till... Utan dig hade ja aldrig klarat detta på väldigt många sätt. Du är en sann vän o de e ja så tacksam för. Du o Maria betyder väldigt mycket för mig. De hoppas ja ni vet.

Nu börjar de även hända saker på vågen 😂💪💪💪 Å några centimeter här o var. Shit ja jag tror faktiskt på mig själv denna gången 💪💪💪

Ibland skiner även solen på mig 💖

Nä försöka sova lite snart kanske 😊

Å ikväll va ja till Maria min syster å hon gjorde såå fina naglar på mig 😘😘😘 tusen tack 💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja detta med o gå ner i vikt är då helvete inte lätt. Ska ja va ärlig har ja inte lyckats. MEN idag läste jag om de. Å gud va mer inspirerad ja blev. Nu tar vi nya tag å så kör ja på. Men jag känner ju ändå skillnad i min kropp å i mitt mående å de är självklart största vinsten. å jag börjar komma in i träningen. Är ja ledig försöker ja köra kondition på förmiddagen o styrka med gubbarna på eftermiddagen.
De går om man vill o få ihop de. Ist för o bara sitta i soffan så kan man lika gärna dra upp till gymmet. Men utan min smurf hade ja aldrig klarat de. Han tror på mig. Han tror ja kommer lyckas. Han puschar på mig att orka lite till. Å de behöver verkligen jag. Men de är faktiskt riktigt roligt o träna.
Å imorgon börjar de på riktigt. Men som sagt jag har tre månader på mig.

Ja annars då jo livet rullar på.... Vissa stunder är skit jobbiga... Men i de stora hela så mår ja rätt bra. Jag tycker de är roligt att leva. Å träffa vänner o lära känna nya människor. Å att få ha sin älskade Maria vid sin sida är guld värt.

Men värst är nog den där ensamheten. Men de funkar oftast iaf. Utan mina underbara vänner o träningen så vettifan om ja hade rott hem detta.

Så snart en dusch o slänga barn i säng så ja bara kan slappa. Får la se om kompisen kommer förbi sen.

Likes

Comments

Ja idag är de den 14/2 alla 💖 dag. De betyder att idag är ingen bra dag. Jag är ju en sån som älskar sånt där. Men i år är man ensam. För igår va de begravning för min Roger. Fy de va nog fan de värsta jag varit med om. Han va ju inte bara min livskamrat. Han va även min bästa vän. Men ja jag kan tyvärr inte få de ogjort heller.
Hela dagen igår va ja totalt känslokall. Jag stängde av precis allt. Min bästa vän min syster Maria hon tyckte ja såg ut som en bomb som skulle explodera när som helst. Men när första låten i kyrkan Blåa dagar med hv börja då kom tårarna. När dom sjöng låten Pappa fick jag nästan panik o tänkte gå ut. Men stanna kvar. När ja skulle gå fram för o ta farväl ville ja bara skrika för jag är så jävla arg på dig ska du veta.... Tänkte ta den där krukan som din aska låg i å bara kasta. För jag kan inte fatta att du verkligen inte finns. Nu e de tom bara aska av dig!!!  Men då va ja tvungen o gå ut istället. Då kom faktiskt min älskade Maria efter. Fan utan dig skulle ja nog aldrig ta mig igenom detta. Du ser o hör på mig direkt de e nått. Å man behöver inte ens alltid säga va de e för du vet de ändå. Å de är så jävla skönt. Sen e du lite söt när du är arg på mig 😜

Barnen lämnade o ja ligger i sängen o lyssnar på musik med högtalaren på max. Ligger o laddar upp inför ett intro pass på gymmet 💪 Nu jävlar får de va slut på fuskandet. De har varit lite sisådär sista veckan. Men de har väl sin förklaring de oxå. Men Ja idag är en Ny dag en Ny tid som väntar. Så öppnar ja upp ett nytt kapitel i min livsbok....
Ska bli spännande o se va som händer detta året. Men de ska iaf va mitt år mitt o Marias år. Mitt o mina vänners år.

💪💪💪Go Anna Go Anna Go Anna 💪💪💪

Likes

Comments

Ja idag är de dags. kl är ifs 02:45 samma tid som du valde att inte kämpa mer... Jag sitter här med tårarna ner för mina kinder... Faaan du fattas mig....
Livet är inte riktigt lika roligt utan dig. Men jag kämpar på. Men sista dagarna har varit hemska. Kan inte sova längre.
Ja snart tar vi farväl av dig.
Kommer va de värsta avslut ja varit med om. De finns många frågor jag har till dig. Men som jag aldrig kommer få svar på. Jag är så arg på dig ska du veta... Bara lämna mig här som knappt kan ta hand om sig själv. Jag hatar ensamheten å de visste du. Jag vet att ja gjort dig jävligt besviken. Men jag har alltid älskat dig. Å jag kommer alltid att älska dig. Jag hann o ville inte sluta älska dig. Du har satt djupa spår i mitt hjärta redan för 13 år sen. Därför har jag ju aldrig släppt dig. Å tänkte aldrig släppa dig. Men nu måste jag släppa taget om dig. Men jag kommer alltid bära dig med mig. På mina skinkor på mitt bröst o vid min sida å i mitt hjärta. Du har byggt upp mig o räddat mig. Tack för den lilla tid jag till slut fick med dig. Du har lärt mig så mycket på gott o ont.
Fan du är så saknad av barnen. Oliwer o Vegas såg verkligen dig som sin pappa. Å du kommer alltid va deras pappa å din familj är underbar.
Hoppas du är nöjd nu när du är där du är!!! Hoppas du har de bättre där...
Du kommer för alltid vara saknad hos oss. Vi kommer aldrig glömma dig o allt du gjort för oss.

Vi va ju samma skrot o korn!!!!

Who is the King??
What King?

You are my FuckKing.

Vet inte hur ja kommer ta de imorgon. Men känns redan nu som att jag kommer bryta ihop.... Bli inte arg om ja går ut. Tur man har ett bra medicin skåp. För detta klarar ja inte på egen hand...

Ja gjorde klart min tatuering idag oxå. Plus att ja gjorde en till. på mitt vänstra revben.

Mina ögon kan tindra
Mina läppar kan le
Men Sorgen i mitt hjärta
kan ingen se.

Vet inte ens va ja ska skriva här.

Jag är glad att jag fått tillbaka en del gamla vänner.
Men jag har oxå träffat många nya goa vänner. Känner mig faktiskt omtyckt av de människorna jag idag har runt mig. Hoppas att många lr iaf en del av er blir mina riktiga vänner.
De är ni som gör att jag o mina huliganer blir kvar här i mitt lilla Falköping 💕

💕Vi ses snart när de e dags för mig 💕

Likes

Comments

När ja skriver är de väldigt tidig måndag morgon. Skulle ha jobbat idag men kände igår att jag klarar inte de. imorgon Tisdag är begravningen för min älskade Roger. Vet inte hur jag kommer ta de lr fixa de. Men de måste ju göras. Men jag har jätte svårt för att de bara ska stå en liten jävla kruka "urna" där framme. Hade velat ta mitt farväl innan han eldades upp. Ja jag har lite svårt för döden på nått vis. Man lever man dör o de är de ända vi inte kan ändra på. Ingen vet när lr varför.
Lite natt tankar. Jag har börjat bli rädd för o sova. De e först o främst tråkigt att sova. De är ensamt att inte ha nån att säga godnatt till o krypa intill. Natten är den tiden allt är tyst o lugnt o ja inte kan väsnas. Utan måste sitta/ligga still. Med musik i öronen o risken att bli ropad på är betydligt mindre.
Ja de känns att jag går igenom nån annan konstig fas i de där sörjarbetet. Ja e glad jag gråter jag skrattar blir förbannad. Å ja gnäller på barnen. Stackars barn säger jag. Men jag gör så gott jag kan med de jag har.

Slösa inte tid på sånna som bara tar.
Lev ditt liv för din egen skull.
Du är alltid viktig för någon.
Lägg er aldrig osams.
Ta vara på de små stunderna.
Ljug inte. Säg som de är o ta de därifrån.

Nä om man ska försöka sova lite o iaf sova till kl 10. skulle kunna sova ett dygn....

Likes

Comments

Ja igår va en riktig jävla skit dag. inte hela dagen. Men efter vi jag o barnen o Maria o Peter o tjejerna hade vart o badat. Så kom ja hem o bara blev jätte ledsen. Vet inte va de va. Men va väl allt på en gång. Maten hungern pms saknaden ensamheten. Men på kvällen gick jag o Ebba ner till grannen o spela spel å de va riktigt roligt 😂 Så dagen slutade bra iaf. Idag är en ny dag med nya tag.
Så hoppas jag min kära Kusse orkar pallra sig hit ikväll o hälsa på. Hade ju vart trevligt så blir inte kvällen så lång o ensam. Imorgon är de äntligen jobb igen. Två kvällar. Å imorgon ska ja till gymmet kl 12 på gym intro ska bli kul o få lära sig lite mer om hur jag ska lägga upp mina gympass. Å på tisdag förmiddag blir de gymmet med Toni.
Dom e snälla mina tre musketörer som står ut med mig.
Nä snart ska tjejerna åka å då ska ja ta mig tusan bädda ner mig på soffan en timme lr tre o självdö o tycka synd om mig själv 😉

Likes

Comments

Japp idag tog ja steget. Fick en tid idag kl 12 då ja skulle träffa en tjej på gymmet o prata om ett program som heter Weight Trainer. Dom sökte 12 personer å jag fick en plats.

Efter allt som hänt o varit. Så har jag insett en hel del. Å jag har kommit fram till att jag VILL Leva. Många tycker säkert ja är knäpp. Men jag har under många många år levt ett hårt liv å svårt liv å aldrig tagit hand om mig själv.
Men efter att min högt älskade Roger min stora livs kärlek lämnade denna jord. Så har de fått mig o inse att jag vill leva. Ända sen han gick bort har ja druckit mer lr mindre nått varje dag å även alldeles förmycket innan de oxå. Min älskade vän å min nya broder fick upp mina ögon om detta.

Detta ska bli mitt år. Ja självklart barnens oxå. Men framförallt ska ja fokusera på mig själv. Hitta mig själv. Å komma upp igen.

Så nu har jag tre tuffa månader framför mig. Jag börjar idag. Så nu är de först 3 veckors pulver diet. Och stor fokus på träningen o lära mig tänka. Å detta får jag hjälp med i Weight Trainer.
De kommer vara skit tufft å jobbigt. Men jag ska klara av de o ja ska få ihop de med jobb barn träning o mina vänner. Å jag ska ta mig igenom de. Detta är mitt sätt att hantera allting. De ger mig något att fokusera på istället för att gräva ner mig.

Många tycker säkert de e tidigt lr fel. Men detta är mitt val för att jag ska få må bra i längden. Å detta är mitt liv ingen annans.

Så hejja mig.

Likes

Comments

Japp nu sitter den där på mitt bröst. Men den är inte färdig än. Ska fylla i färg i veckan. Jag är faktiskt riktigt nöjd. Kommer bli skit snygg... Tusen tack Mikael Ljungmark. Du e riktigt duktig.

Å mina barn dom har ju världens bästa faster som ställer upp så för mig o barnen. Utan dig o farmor hade jag aldrig kunnat bo kvar i mitt lilla Falköping.

Imorgon är en ledig dag å då får de bli gymmet! Nu jävlar säger ja bara. Jag ska fan lyckas. Å med din hjälp kommer jag lyckas.

Har börjat förstå o inse vissa saker med mig själv. Jag är jag de kan ja inget göra nått åt. Men jag duger faktiskt jag är väldigt snäll. Börjar hitta mig själv lite mer för varje dag. Men inombords är jag väldigt trasig. Detta är värsta tiden i mitt liv. Men mina helt underbara vänner jag har lyfter upp mig så jävla mycket. Jag har nog aldrig varit så tacksam för mina vänner jag har.
Utan er skulle jag sjunka så jävla långt ner.

Men jag står här. Blir lite starkare för varje dag. Nu väntar vi bara på ett begravnings datum. Men ja är så arg o ledsen för att de inte blir som man hade tänkt.
Men ja de blir de ju väldigt sällan när de gäller mig.

Jag är inte inte alltid så smart jag gör inte alltid bra val. Men jag vågar göra fel. Å jag står här idag. De trodde jag aldrig för några år sen. Men som sagt ja växer i mig själv hela tiden å kommer gå väldigt stark ur detta. Hur tungt o jävligt de än kan va.

De e nog lite så att de som inte dödar de härdar.

Likes

Comments

Ja idag skulle jag börjat jobba men de blev VAB för Oliwer har feber. Så blev ingenting av de ja hade tänkt idag.

Har suttit med goa Sandra i telefon så nu har vi bestämt att ja ska åka ner o hälsa på nästa fredag 2/2 innan ja ska hämta tjejerna. Ska bli himla mysigt. Å roligt.

Längtar tills på fredag hoppas oliwer blir frisk fort å att inte ja blir sjuk.

Ja idag är en sån där bläää dag...
Men tur de finns nån som får mig på bättre tankar...

Ja nä hade inte så mycket mer o säga idag.
MEN

Man vet att de är kallt när man går ut o de e kallt 😂

Tror du apelsiner vill bli juice?? Eller blir dom pressade till de?! 😂

Likes

Comments

Ja idag är en dag bara för mig. Började med att åka hem o krypa ner i sängen när ja lämnat pojkarna. Sen tog ja in lite kläder från förrådet.
Å sen åkte ja till gymmet körde rygg o axlar idag. Å lite kondition. Måste ju smyg träna lite innan allvaret börjar med Micke smurf Fredrik Larven 💪💪💪
Sen åkte ja o la mig i solariet så jädra gott för själen.
På fredag ska ja äntligen få gadda mig. Då ska ja göra Rogers minnes tatuering. Han kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta 💕 De har han alltid haft.
Så jäkla drygt att begravningen drar ut så på tiden bara.. Hur länge ska man behöva ligga så egentligen?? De e ju sjukt....

Men nu fräscha till mig lite o åka till Jula måste ha ett par billiga skor då mina e paj.

Sen hämta pojkarna vid fyra.
Imorgon börjar allvaret med jobb igen så vi kör 6dagar i rad....

Likes

Comments