En händelse som spelar stor roll i del tre är när Mogge och Teo bråkar eftersom att det blev såpass allvarligt och kunde slutat illa om inte Ninas pappa hade hittat honom. Denna händelse var viktig eftersom att det gjorde så att boken blev roligare att läsa och mer spännande. En annan händelse som jag tydligt kommer ihåg var den när Lenita slog Nina eftersom att de handlade om våld och för att den var spännande.

Karaktären som jag gillar mest är Nina eftersom att händelserna som hon är inblandad i är de som är roligast att läsa, det är ofta spännande och roligt och man vill veta mer.


Likes

Comments

  1. för att han bara är i vägen och irriterande hela tiden.
  2. hon bryr sig för att hon vill vara med henne för att hon är poppulär, men hon vill inte bry sig för att hon inte vill köpas, va med henna bara för att hon har ngt som inte hon har.
  3. båda har det jobbigt hemma, ninas mamma sover jämt på soffan och röker samt dricker för mycket. Markus fick reda på att hans föräldrar skulle skiljas strax innan jul, han grät sig till sömns och försov sig.
  4. när man betsämmer att man ska tex att man ska plugga med ngn men sedan inte gör det.
  5. jag får känslan av att han är ute efter något, han planerar kanske att göra något eller så. jag tror att han va där för att kolla/ iakta killen.
  6. en anorlunda person som sticker ut från de andra

Likes

Comments