Hej allihopa jag tänkte helt enkelt bara säga att jag har en ny blogg! Mitt andvändarnamn på nöje är mirandaolsson och min blogg är nouw.com/MirandaOlsson så läs den istället!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej !
Det blev ändrade planer och vi ska inte till Ullared utan ska till Helsingborg och sen till Danmark nån runda och ja men jag tänkte göra lite bloggar då , typ follow me around och vd jag har packat och lite sånt :) men ja hej då så länge ! :)


Likes

Comments

Hej ! Jag ska kanske till Ullared på fredag :P men ja och jag är en lantis så om ni ser mig och jag ser så där lite rädd / skräckslagen kan ni gärna komma fram och hjälpa mig :) haha nej men om ni ser mig kan ni la hälsa :) men ja jag ska typ sova nu så gonatt !

Likes

Comments

Hej ! Alla ni som har mobli ( en app) så kan ni följa mig ! Jag kommer nog göra en livestream imorgon 3-4 tiden ! Så håll koll där ! Och ni kan också fråga några frågor ni vill ha svar på där ! Men ja hejdå så länge !


Likes

Comments

Hej ! Jag sitter just nu i bussen och ska när jag kommit hem typ direkt till simhallen med min mamma och min syster, fast den skolan jag går i har vi bad varannan fredag så det var mer än vi hade förra året haha .
Idag skulle vi lämna in vår uppsats till svenskan och jag hann :P
Om vi inte hade lämnat in det då skulle vi fått F .
Jag ska kanske göra en video idag senare när jag har varit och simmat ! :) så vi får se för jag har ett video förslag som jag tänkt på lite ;)

Men iallafall så kom jag hem exakt 16:30 igår haha bra gissat av mig i det förra inlägget ;)
Men, ja Hejdå så länge


Likes

Comments

Hej !
Idag slutade jag sent :(
Och jag kommer inte hem förens typ kl 16:30
Bara för att jag åker buss :(
Men iallafall så har jag inte bloggat så mycket
Och är jätte ledsen för det men har inte riktigt haft tid nu men ska försöka blogga minst 2 gånger till denna veckan !
Men eftersom att jag inte har bloggat på så länge missade ni att i fredags kom en kompis hem till mig :D
Heidi, hon går i nian på min skola hah
Och sen resten av den helgen hade jag det rätt chill, jag brukar försöka andvända helgen främst till att sova ut hah men tro det eller ej men jag (för det mesta) går och lägger mig klockan 8 på vardagar Och sen är jag så trött från veckan så jg somnar ( frivilligt ) typ klockan 8 på helgen med, och vaknar sedan klockan 7-8 på morgonen vilket jag tycker är så himla skönt :P
Men iallafall kanske jag gör ett till inlägg senare men ja hejdå så länge !

Likes

Comments

Hej allihopa ! Snälla snälla snälla kommentera föslag på både videos och inlägg jag kan göra imorgon för jag har jätte tråkigt och är sjuk så vet inte vad jag ska göra så skulle älska er om ni gjorde det :(

Likes

Comments

👻🎃💀🍁👻💀🎃🍁👻💀🎃🍁👻💀🎃🍁👻💀🎃🍁👻💀🎃🍁👻💀🎃🍁👻💀🎃🍁
Hej
Alla
Konstiga
Människor
Nä jag skojar bara ha ha ( sarkastiskts skratt )
Men iallafall ska jag göra ett
Halloween / höst tema på mina videos
Och vissa blogginlägg och
Tänkte döpa det temat fall in löv med
Miranda hehe fattar ni?
Fall (som i höst) in löv men mig hahah vad rolig jag är
Iallafall kanske kommer det en
Video imorgon kanske inte
Vi får se men jaja hejdå så länge heh

Likes

Comments

Hej ! Jag håller på att göra blogis lite mysig till halloween och tänkte fråga om ni vill ha lite tutorials på några halloween kostymer/ sminkningar kan ni kommentera vad ni vill jag ska göra, jag är inte så jätte bra men tänkte iallafall försköka ! Om jag får några stycken kommentarer kanske jag gör en video imorgon ! Men tänker nog göra några tutorials iallafall haha men undrade om ni har några förslag så kommentera i så fall !

Likes

Comments