Hon satt med sin bästavän vid middagsbordet. De åt massa mat och skrattade högt. Bara en sekund efter förändrades hennes humör. Telefonen ringde och allt hennes mamma fick fram innan hon grät var 'är du hos någon som kan ta hand om dig?'. Att det samtalet sedan skulle leda till att få veta att hennes egna moster hade obotlig cancer fick tiden att stanna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja men du förstår väl att nu när du åker ska jag ta min söndags öl.
Den meningen ekar i hennes huvud.

Likes

Comments

Jag vet inte hur jag orkat denna dag? Varit i skolan från 8-16! Skrivit på ett grupparbete, nu ska jag gå ut och gå med Bea <3


Likes

Comments

Igår var jag hemma hos mamma för att fira OLIVER, som har fyllt hela 18 år! Idag däremot har vi bara tagit det lugnt här hemma. Plus hunnit stor handla...inför den nya veckan!

... En bild från i fredags, kvällen var riktigt bra.

Likes

Comments

Det gör så ont. Det gör så ont när någon är för feg för att säga saker nykter och istället tar det med alkohol i kroppen. Det gör så jävla förbannat ont när någon ljuger för en. Och just nu hade hon ont överallt.

Likes

Comments

Usch idag gick jag upp sent, vid 12. Sen läste jag lite, är så trött på svenska, men nästa fredag är det över. Om jag inte lyckas få omtenta på något dock. Hehe. Ska snart åka till mamma. Måste lämna tillbaka bilen. Sen ska jag hem och fixa mig. För ikväll ska jag ta några drinkar tillsammans med min klassisar. Är så GLAD att de är tillbaka i Linköping igen. Ikväll kommer det bli en bra kväll!

MUs foto.

Likes

Comments

Idag har jag varit på sjukhuset, igen. Gick väl som det gick, man får tänka att det blir bra tillslut, även om det tar sin tid. Efter åkte jag till mamma och hämta bilen. För att köra till Mantorp. Åkte hem till Hanna. Haha vi läste horoskop och löste korsord. Hanna bjöd även på kycklinggryta och kladdkaka. Mums. Nu SKA jag plugga. Har mycket att läsa ifatt!
Likes

Comments

Idag var första dagen i skolan efter uppehållet med hemtentan. Vi hade en föreläsning i Norrköping. Efteråt åkte jag tillsammans med några klassisar och åt mat. Blev en ceasarsallad på o'learys. Nu sitter jag bara och väntar, min hyresvärd ska nämligen ring mig, hoppas att han kan uppfylla min önskning hehe. :-)


Likes

Comments

Idag är ingen bra dag

Idag ska jag till sjukhuset, jag hatar det, kl 12.15. Men efter jag är klar blir det en lunch med mamma. Och ikväll ska jag äta sushi med klass-tjejerna. Vi ska fira att vi lämnat in våra tentor.

Jag hoppas tentan går bra. Likaså sjukhusbesöket. Haha, jag äter alltid mat när jag ska göra något jobbigt. Måste ha något att se framemot. Då är mat en bra grej.


Likes

Comments