har jag gjort åt vikten sedan sist.
livet känns rätt så träligt just nu, barnen har precis varit sjuka (magsjuka) vilket betyder mkt vab och isolering, som i sin tur leder till tristess och frustration. imorgon ska pappan jobba iaf. jag är ledig, och har barnen hemma, till på torsdag- då har 72 timmar gått med råge! håll gärna en tumme för oss!

det är snart dags att kliva in på friskis och skaffa kort igen, jag har saknat det!
hoppas på lite vår och härliga promenader snart oxå!!

tack och god natt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

sitter här i min säng, i mörkret, hör hur lillungen snusar i sin säng. tänker på storungen, hans klokhet, hans lugn, hans stora hjärta. tårarna trillar på kinderna, hur ska man kunna skydda sina älskade barn från världens orättvisor och ondska? hur vet man att dom vill vandra den väg vi visar?
mammahjärtat värker av kärlek, och önskan om allt det bästa för mina små.

det är födelsedagstider för grabbarna nu, och mina känslor grundar sej antagligen i att ingen av graviditeterna har varit självklar.

tacksamhet, lycka och kärlek- föralltid❤

Likes

Comments

sömn är ju viktigt, det vet ju alla. tänk er detta:
du går och lägger dej i skaplig tid (typ 22.30), ungen börjar knorra -tappat nappen, du slumrar till, vaknar av att maken kommer och lägger sej (00-00.30 ca) han lyser med sin mobil, slänger igång en podd (utan lurar) lägger sej ner och somnar. du somnar till efter 10-15 min, ca 1 timme senare kommer katten och klättrar i ansiktet, ut med katten, ungen vaknar igen, gråter mer denna gång. när han somnar och du lagt dej till rätta och ögonlocken börjar bli tunga, börjar katten krafsa på dörren och jama, släpper in han, och hoppas bara på att han ska lägga sej och sova. än en gång lägger du dej till rätta, ungen drömmer ropar på mamma, du hyssjar och donar, men det slutar med att ungen får komma upp i sängen istället. han måste snurra och lägga sej till rätta, sen sätter katten igång igen och ska in i ditt sängbord och klättrar via ditt ansikte. ut med katten igen, krafsandet kanske inte blir lika jobbigt denna gång? du somnar, förhoppningsvis, ett par timmar, sen kommer stora barnet och knarrar i sovrumsdörren, han är törstig, katten släpper han in.
kockan är nu typ 03-04. halv 6- 7 har lilla ungen sovit klart, då är det bara att kliva upp och göra morgon!
den här dagen ska du bara jobba 7-20.30, det fattas folk. du borde hinna med att plugga körkortsteori, helst ska du oxå hinna tvätta och fixa disken hemma. vore perfekt om du även hann med en timmes promenad.

tack och lov jobbar jag ju inte dubbelpass varje dag. 😐
men, nätterna är de samma, 7 nätter i veckan. pappa sover hårt, har alltid gjort.

jag VET att detta kommer gå över och att barnen blir stora fort. men jag är mitt i det NU, och jag fixar det inte!

idag har jag iaf vart ledig, barnen har varit trötta så vi har sovit på eftermiddagen, såå skönt!!
ikväll har vi firat oliver med hamburgare och tårta ❤
jag va även ut och gick med Jenny, så skönt med förståelse och nytt syre i skallen.

långt träligt inlägg, kul om du läst enda hit

- Elin

Likes

Comments

jodå, nu har jag inte bloggat sedan augusti. ni som känner mej vet ju även att det var då nångång jag la ner allt vad träning och hälsa heter.
står stadigt kvar på mina 70kg, men tänkte försöka återigen att bli av med ca 10-15 av dom.

hur då då? mjo, jag ska ta bort allt onödigt så som: extra portioner mat, socker om kvällen, smörgåsar till frukost. och dessutom måste jag ju ut å aktivera mej, röra på fläsket. min vision är att försöka få till 3 promenader i veckan, minst! läskigt hur man kan gå ner sej och verkligen bara satsa noll på hälsa och välmående.

nu börjar resan mot målet och jakten på belöning 👊

- Elin

Likes

Comments

förra inlägget skrev jag, aningen hög på oxynorm, mitt i natten. det var meningen att det skulle famkomma att jag ligger inne med UVI. (där av bilden i förra inlägget) febern pendlar mellan 37.5° och 40°, har mått bättre! ikväll satte dom in ytterligare ett antibiotika i hopp om att få bukt på detta.

hur som, så lyckades jag radera halva inlägget innan jag lyckades få iväg det..
now you know!

Likes

Comments

jo, 1 kg muskler hade jag lyckats gå upp mellan PT-träffarna. kändes kul, med tanke på semester och dåliga rutiner.

Likes

Comments

sitter ute och eftersvettas. inte varit iväg på promenad på ett tag, dålig rutin (as usual) inget blir bättre när det är semester. nästa pt-träff den 1/8, ska verkligen försöka lägga i en högre växel, tänka på kost och hälsosammare val fram till dess 👊

Likes

Comments

väldigt slappt och slött på motionsfronten. hur kan man, sååå jävla jävla gärna vilja gå ner i vikt, bli av med magen, få normalt BMI, och ÄNDÅ fortsätta med sånt som bidrar till raka motsatsen?! förbannat!
det går några dagar, sen sätter sockerjävulen sina klor i mej igen! blir galen, helt jävla galen!

jobbig kväll på jobbet. men vi är ett bra gäng som gjorde vad vi kunde, på bästa sätt. imorgon jobbar jag 7-16, sen är det S E M E S T E R!!! 🎉 5 veckor ledigt!

Likes

Comments

pizzamiddag- ångest! men det är ju så jävla gott! och så lätt att ta till när man inte orkar ställa sej vid spisen.
revancherade med ett styrkepass här på kvällskvisten. fy faan, så jävla tungt 🤤 men, klapp på axeln, jag gjorde det!
imorgon börjar en ny vecka, 6 dagars jobb sen S E M E S T E R!!

Likes

Comments

fredag, en rätt bra fredag faktiskt! jobbade till 13, övningskörde efter det. tacos ikväll, svinlängesen. twixen åkte ner idag, som så mkt annat gott 😄 kostprogrammet är en 6:1 metod, så om jag håller mej i skinnet nu till nästa fredag så har jag lyckats. så jävla svag för gott, och mycket gott!
gick 3an i gånsta med jessica 👊 fick så jävla ont i benhinnorna, så direkt jag kom hem beställde jag nya skor, hoppas det hjälper!!
stora ungen febrar, så morgondagens playdate med syster (och familj) på exploria center får vänta. måtte jag inte behöva vabba i veckan, det är rätt kaosigt ändå så här i semestertider.

Likes

Comments