Tillbaka...

Nu är jag tillbaka, det har varit tyst och det beror på att jag har haft praktik och det har liksom inte funnits sådär jätte mycket tid över till annat än barnen och sova de få timmar jag fått. Tyvärr var vi mycket sjuka under praktiken och jag hade ett antal dagar kvar att ta igen, detta fick jag ju göra samtidigt som jag hade en annan kurs igång. Så det har varit mer eller mindre katastrof då det kanske blivit mellan 2-4 timmars sömn. Men nu är praktiken slut och visst jag ligger en hel del efter i kursen men det skall jag allt se till att ta igen.

I söndags tog jag bilen till Göteborg där jag parkerade hos en klasskompis och tillsammans så åkte vi bil upp till Gävle för två givande innedagar. Det är så himla skönt att komma upp dit vi umgås och går ut och käkar på kvällarna och på dagarna så är vi i skolan, även om det är intensiva dagar och mycket information så ger det så himla mycket. Denna gången var en av de bättre innedagarna vi haft för det var så givande och vi fick verkligen ut mycket utav denna gången speciellt våran drama lektion som handlade om fördomar. 

I går körde vi hem och var i Göteborg vid 23 och då skulle jag köra hem. Så efter att ha hämtat post hos min bror till min pappa och tankat och gått på toa lämnade jag Göteborg vid 00.00 och kan säga att jag var så trött att jag vid flera tillfällen var nära att nicka till. Jag fick stanna längst vägen för att ta luft så jag skulle orka att köra hem sista biten. =2.00 klev jag in genom lägenheten och slocknade snabbt i sängen. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229