Hej allesammans! Ville bara tala om att jag nu har gått tillbaka till min andra blogg här på nattstad. Mina tvillingar är nu födda så följ mig gärna där istället och självklart så följer jag tillbaka.
På min andra blogg så får ni veta vem jag är och mer om min familj, mina andra stora intressen som shopping, kläder och väskor kan man aldrig få för mycket om. Kommer även lägga in inlägg om min tvillinggraviditet där. Så alla mina andra läsare och följare får en liten bakgrund om den så som jag skrivit här.
Jag har även gått tillbaka till min "gamla" instagram igen just för att nu är jag inte "anonym" längre. Bomben är släppt hihi.
Så hoppas ni vill följa mig där istället! 😉


www.nattstad.se/_sessans_

Instagram: _sessans_

Ni får en liten bild här på mina små ögonstenar! Följ min resa som 4 Barnsmamma. 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vilken underbar dag! Hela långa dagen har solen lyst och värmt så det fick bli en heldag ute. Vi har firat min sambo idag som fyllde år tidigare i veckan. Först i morse åkte vi iväg för jag har inte hunnit köpt min present än till han och han har tjatat och tjatat om en Sodastream under en längre tid så då ska han få en sådan tänkte jag. Fick tag på en jätte fin med patron, 2 st 1 litersflaskor, 1 flaska som rymmer 0.5 liter plus 2 olika smaker. Så han blev riktigt nöjd när han fick hela paketet. :) Resten av dagen har vi varit utomhus och njutit av vädret. Grabbarna har badat i poolen och vi har fikat och ätit grillspett med en massa olika tillbehör till middag. Så nu är man mätt och belåten. :)

Likes

Comments

Som jag har skrivit förut så lägger jag tyvärr inte ut bilder än på mig själv mer än själva magen. Och inte heller på mina barn. Det är bara för att jag inte vill att vissa personer ska läsa om min graviditet nu med tvillingarna men också för att jag inte vill att dom ska veta saker om min familj. Det är inte så många utöver våra familjer som vet att jag väntar tvillingar nämligen. Många där vi bor är så sjukt nyfikna och vill veta allt om alla och jag känner bara att: fuck off... Ni behöver inte veta ett Skit om min graviditet. Folk ser att jag är gravid såklart och som tur är har ingen frågat om det är tvillingar. Många tycker att jag är så liten för att vänta mitt "tredje" barn. ;) Jag och min sambo har bestämt att vi inte ska låta alla dessa nyfikna veta något förrän det är klart! Då ska vi stolta och malliga gå ut med alla våra 4 barn och möta alla och se deras reaktioner när vi går med tvillingvagn också hihihi. ;P Så det är därför jag inte heller har någon profilbild med mitt ansikte på. Men så fort skruttarna är ute ja då får ni hela "paketet" med bilder på mig och mina barn. För då är det ingen hemlighet längre. Men jag vill ändå ha den här bloggen för att skriva av mig, som en dagbok. Min andra blogg handlar mer om mina andra stora intressen också såsom kläder och skönhet. Som jag även kommer så småningom lägga till här också. :)


Likes

Comments

☆Godkväll☆ Skönt med fredag och kväll. Solen har lyst hela dagen och ganska nyligen har den lämnat vår balkong. Det blir stekhett på den eftersom solen ligger på från 11-12 till 20 ungefär. Vilket jag normalt älskar men inte just nu.... Har inte suttit något alls där nu under kvällen. Har istället dammat och torkat av, fixat och donat i vardagsrummet. Och just nu har jag sjunkit ner i soffan efter att jag tagit en varm dusch. Älskar att duscha! Där brukar tankarna flöda både om bra och mindre bra saker. ;)

Likes

Comments

Hihi Sean Banan är så skön! Jag har tagit en paus ifrån städandet och satt mig i soffan för att kolla på Sommarlov med mina grabbar. Eftersom jag jobbar fortfarande så får grabbarna se reprisen av Sommarlov på kvällarna. Men det gör inget dom är lika glada för det ändå. ;)

Likes

Comments

Här har vi min tvillingmage sista dagen innan jag går in i vecka 30. :D Älskade skruttar! 💕

Likes

Comments

Nu har jag tagit helg! :D Känns skönt att ha jobbat klart den här veckan också sen är det bara nästa vecka kvar innan jag går på semester! :D Är hemma nu och har börjat ta tag i dagens måsten. Har börjat med vardagsrummet, här ska det dammas av, alla blommor är ute på balkongen så nu ser det ut som en härlig djungel där. Sen dammsuga och börja i nästa rum så får vi se hur långt jag orkar eller hinner. :)

Likes

Comments

Revenge är slut och snart ska jag göra mig iordning inför nattens sömn. Har varit på sommaravslutning med jobbet och det var så mysigt. Fast jag jobbar ju 1 vecka till sen blir det "sommarlov" för mig med. Längtar verkligen tills dess. :) Sambon jobbar också 1 vecka till sen är han också ledig i 5 veckor. :)

Likes

Comments

Hemma igen efter en jobbdag! Nu är det bara att svira om och fixa i ordning vår matsäcks korg. Vi ska iväg på sommaravslutning med jobbet för både barn och föräldrar. Trevligt! :) Hoppas bara att regnet håller sig borta. För tanken är att vi ska sitta ute och äta vår picknick. ;P

Likes

Comments