Här satt mina hjärtan framför brasan och myste medan jag gjorde chili con carne förrut ..  lite sådär sent för barnen att äta egentligen men var tvungen att handla lite när karln kom hem efter jobbet, och mormodern hade åkt hem efter en fika.Hon lämnade även julkalendrar åt barnen, lite sent sådär...men men ,så blir det när  magsjukan kom i vägen! :-)
Normalt sätt hade vi stressat runt som yra höns här och försökt att hinna få barnen i säng i tid osv men idag fick det ta den tid de tog med middagen och läggning trots att vi var sena från början... skönt tycker jag! mindre stress till folket! 😃 Nu väntar jag på att bachelor ska börja ... löjligt taggad.. spännande !!  :-D se vad de bjuder på för dramatik idag...

Likes

Comments

i söndags hade vi en fotograf här och barnens kusiner. Men herregud. det var inte alls lätt att få till ljus/blixt och samtidigt få en 2åring och 1 åring att vara still . 2åringen  ville ju inte alls vara med på bild men när vi fotade utan henne skulle hon självklart vara med haha.. härliga trots ? jag hoppas vi fick till något julkort iallafall. . jag tog lite "bakom kulisserna" foton 😂 enjoy!
🎅

Likes

Comments

Nu väntar vi bara på snön! Och vi längtar till jul.

Hemma på härlig Vab. 👍


Likes

Comments