Förlåt alla underbara.

Ett och ett halvt år senare kommer jag åter och fortsätter berätta min saga, mycket har hänt sedan dess. Innocenta har varit halt och haft hovbölder så sätts igång nu efter lite mer än halvår stillastående. Ucina, en dam som kom ner hit april/maj 2016 har utbildats och tränats för fullt. Massor av tävlingar i dressyr, även någon enstaka hoppklass och en prova på western är inbokade framöver. Vi har redan avklarat vårat mål för 2017, som var att få över 60% vilket vi slog i helgens hemmatävling där vi fick ihop 61,85% i LC:1 så nu drar vi oss mot nya mål.


Hoppas ni vill följa med oss.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Våren trillar in med lite fräscha saker.

Först och främst blev det lite att ha saker på Hööks i form av en vattenhink med plan baksida då Innocentas hink börjat spricka sönder. En extra sak fick följa med därifrån i form av stigbygelpåsar då jag har ett par JIN Stirrup som förstör sadeln ganska så bra med sin fotplatta. En sväng till Sharpman och kollade in rean, mycket var ursållat men en Alla Hjärtans Dag-present från min sambo blev det i form av ett par skinnhandskar från HESTRA som fanns på rean. 199kr istället för 479kr var ju riktigt fint kap. Sen blev det lite vårfräsch beställning från PS of Sweden då jag beställde hoppschabrak och huva från deras POP Collection, det orangea setet tig jag och längre fram i vår kan det hända att dressyrschabraket får flytta hem till mig.

Igår blev det även en lång skrittur på 1h20minuter med en kompanjon i stallet. Härlig tur som började med skritta bort längs en skogsväg för att sen styra av och ta halva vägen tillbaka genom skog och mark där det blev lite backar och några lyft på benen. Solen sken och vädret var perfekt.

Likes

Comments

​Vad kommer ni läsa om här?

​Hej alla glada läsare? Jag är tjejen som hållit fast vid blogg.se en längre period, men som nu hoppat över till nouw. Här kommer ni att få läsa om min vardag, från träning av min/mina häst/hästar till annat smått och gott, lyckliga som olyckliga ting som händer i mitt liv. Främst i fokus kommer hästarna stå och då främst mitt största projekt för tillfället, lilla Inn. Innocenta Futura som hon heter är en liten travhäst som håller på att skolas om till ridhäst och kommer kanske till start någon mer gång i livet, inget bestämt men tankar finns. 6 år är hon iår 2016 så några år har hon kvar om hon vill annars så vandrar hon vidare till fasen att endast vara ridhäst.

Likes

Comments