Vår affärsidé med Enklare vardag UFär att underlätta föräldrars vardag genom körning till och frånskola/förskola. Många vuxna med barn upplever deras morgon och eftermiddagstressig då de själva bara vill komma till och från arbetsplatsen. Då villvi hjälpa till!  

Skillnaden på att välja oss iställetför taxi/ buss är att vi vill få barnen att tycka det är kul att kommaiväg till skola/förskola. Det allra viktigaste för oss är att både barnenoch föräldrarna känner sig trygga med det vi gör. Därför kommer vialltid vilja träffa våra kunder innan vi sätter igång med körning.Tillit är det viktigaste!

Vi kommer att driva detta företaginom Bålsta till alla skolor och förskolor,samt fritids aktiviteter enligt överenskommelse.


Trevlig helg!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag sitter vi på Espresso House i Stockholm och planerar lite inför veckan.
Denna vecka måste vi ha en helt klar affärsidé, UF namn och en typ av logga. Detta känner vi oss ganska klara med, förutom loggan som vi ska jobba vidare på!
/Rebecka & Elin

Enklare.vardag@hotmail.com

🚗💨

Likes

Comments

​Hej! 

Nu är vi fyra stycken som kommer jobba med detta UF företag.

Johannes & Victor kommer nu jobba med oss och deras uppgift just nu är att fixa en app där man lätt kan boka körning. 

Hur appen kommer se ut vet vi inte riktigt än men det kommer vi skriva om senare. 

Enklare.vardag@hotmail.com

:) 


Likes

Comments

Hej!

Under denna vecka har vi fått kontakt med våran nya rådgivare Emelie Bergström. Som vi Idag ska vi boka in ett möte med för att komma vidare med detta företag på bästa sätt. 

Marknadsundersökning (1)

Vi gjorde även en marknadsundersökning på Facebook förra veckan. Där vi fick en hel del positiv respons, men också många som var osäkra. Pris per tillfälle var det flest som svarade 50-150kr per gång. Nästan alla som svarade JA på frågan; Har du barn? svarade även att de upplever sin morgon stressig. Den här gången gjorde vi marknadsundersökningen allmänt till alla. Idag tänkte vi lägga upp en ny marknadsundersökning med lite fler frågor och endast till folk som bor i Bålsta. Eftersom körningen kommer vara i Bålsta är det viktigt att veta hur många det är här som skulle vara intresserade. 

Trevlig helg! :)

/Enklare Vardag UF 

Likes

Comments

Affärsidé

Våran affärsidé med enklarevardagUF är att underlätta föräldrars vardag genom körning till och från skola/dagis. 

Många vuxna med barn upplever deras morgon och eftermiddag jobbig och stressig då de själva bara vill komma till och från jobbet. Då vill vi hjälpa till! 

Skillnaden att välja oss istället för taxi/ buss är att vi vill få barnen att tycka det är kul att komma iväg till skolan/dagis. Det allra viktigaste för oss är att både barnen och föräldrarna känner sig trygga med det vi gör.

 Därför kommer vi alltid vilja träffa våra kunder innan vi sätter igång med körning. Tillit är det viktigaste. 

Vi kommer driva detta företag inom Bålsta, till alla skolor och dagis. Samt fritids aktiviteter enligt överenskommelse.

Vad tycker ni om våran idé? Tips och tankar får ni gärna skicka till våran mail! 

Ha en bra dag! 

Elin & Rebecka

Enklare.vardag@hotmail.com


Likes

Comments