Nybakta bullar direkt från min sambos bageri! Det är livet

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Några av mina senast sparade pins, är väldigt inne på fina poster & tavlor just nu. Tycker man kan se en linje i det jag pinnat på senaste. Mycket svarta penseldrag på mjuk ljus bakgrund.

Någon läsare som har tips på fina posters eller tavlor? Kom gärna med förslag!

/L

Likes

Comments

Två stycken detaljer hemma hos oss!

Ha en fin torsdag

/L

Likes

Comments

Onsdag

Det är tokigt hur man kan bli så van med något, att allt annat känns så konstigt. Jag har i princip hela mitt liv jobbat mycket och alltid törstat efter mer jobb. På mitt nuvarande jobb har jag utan problem många gånger jobbat 7 dagar eller mer i rad, jobbat 5 helger i rad etc.

Därför blir jag nu så ovan o nästintill obekväm med att ha två dagar ledigt i rad, i min värld händer detta var tredje helg ungefär.

Det är inte för att jag inte tycker om att vara ledig men min hjärna är inställd på jobb & jag hoppar ofta in extra på lediga dagar.

På senare tid (läs:1 vecka) har jag börjat försöka nöja och vänja mig vid att vara ledig. Att inte fastna i att inte va nöjd, inte vara "duktig flicka". Att bara vara, Jag vill bli bättre på att vara lugn och nöjd, och jag VET att min kreativa sida mår bättre av ledighet

Någon som veeeerkligen inspirerar mig till detta är min fina vän (&bloggis) @nikelinds  . Här är lite bilder som hon tagit som speglar det jag vill känna. /L

Likes

Comments

Alvhems lägenhet på Olivedalsgatan bjuder både på nivå skillnader och vackra fönster. Älskar när man har yta att ha öppna hyllor i kök som det är stylat här. Men mest kär blev jag i stolarna i köket, så fina!

/L

Likes

Comments

Ikväll spenderar vi natten på the winery hotel! Är helt klart imponerad så långt, älskar den ruffiga känslan!
Uppdaterar mer imorgon, ikväll ska jag ro om min man

/L

Likes

Comments

ELIN LANNSJÖ

Göteborgstjejen som har fått mig att öppna ett sparkonto döpt till "koloni", som får mig att drömma om odling, keramik och rustik inredning. Om att ta cykeln bort till kolonin. Ja, Elin är inspirerande på många sätt och vis.


TRETTIOSJUKVADRAT

Fanny är också en Göteborgstjej som bjuder på inspirerande bilder med ett "ljus" som jag ofta faller för. Tycker särskilt om hennes bilder av hennes matbord + stolar, hennes matbord är vad jag tror en gammal dörr(?!). Hejja Fanny.

/L

Likes

Comments

Godmorgon fredag!

Min nio dagar i rad jobbsession är över & idag återhämtar jag mig, senare ikväll åker vi som sagt till Stockholm över helgen. Ska bli så galet skönt, jag & min sambo har gått om varandra i flera veckor nu. I och med att han utbildar sig till bagare har han sååå tidiga mornar & lediga helger medan jag kan jobba alla dagar i veckan! Så i helgen blir det hotell & göttigheter

Igår gjorde jag ingefära-shot med chili & citron! "Morgonshot" som jag så passande döpte det till.

Likes

Comments

Några av mina senaste pins! Älskar äldre bord & grova material när det kommer till inredning.

/L

Likes

Comments

1. Haga bions fina menytavla 2. Terazzo(?) plattor hos Dr Denim 3. Kvällens slutdestination - Tacos & Tequila

Likes

Comments