Semestermood


Mellan alla aktiviteter, fika och middagsbesök har man även hittat lite tid där man fått slappa lite. Dock har dom tillfällena varit väldigt sällsynta så här första veckan. Man tyckte det var så skönt innan semestern att ha nästintill inget inbokat, trots det har det varit full fart hela tiden! Nu är almanackan fullbokad nästan.
Finns det något mer avslappnande än att sätta sig med en bok, smutta lite gott att dricka och bara va..Jordgubbslandet bjuder inte på lika bra och riklig skörd som förra året. I år är dom ganska små. Troligtvis har det varit för kallt i våras? Trots det så smakar dom bra. Man blir lite lätt bortskämd med eget land :)Många goda efterrätter blir det :)


  • 395 visningar

Gillar

Kommentarer

Ida,
Att bara sitta med en bok och ett glas vin låter som en bra avkoppling 😊
onboards.nu
Gabriella ,
Åh så härligt att läsa!!
gabriellasigfridsson.se
Sarah,
Mums för jordgubbar 😊
CheerSarah.devote.se
znogge,
Mysigt mood 😉 Kram
znogge.wordpress.com
Cissi ,
Gud så gott! Blivit riktigt små gubbar i år här med
nastanperfekt.blo.gg
Amanda,
Ser super gott ut<3
mandasdiary.devote.se
Fröken M,
Underbart ! Började semestern i fredags och än så länge har den varit allt annat än lugn. Här flyttpackas det från morgon till kväll känns det som. Jag vet att det är en vecka kvar till städfirman kommer, men jag HATAR verkligen att vara ute i sista sekund. Dessutom har jag tagit chansen att rensa ur REJÄLT nu när vi ändå flyttar. Allt som inte används/behövs kastas, återvinns eller säljs. Så nästa måndag när städfirman gör entre ska jag dra en lättnadens suck, på tisdagen skrivs huset över på de nya ägarna och SEN ska jag ha semester. Bara lediga dagar, helt utan måsten 😊
www.frokenmela.se
Ljuva Julia,
Den där efterrätten ser alldeles underbar ut verkligen 😃 😃
ljuvajulia.se
Clara,
Inget slår jordgubbar som man odlat och plockat själv! Det smakar verkligen 100 gånger mer än jordgubbar som köps i affären.
caups.blogg.se/
Clara,
Så himla härligt!
www.knaper.blogg.se