Äntligen dags


Så perfekt.. Jag kommer in i skoaffären med ett par utslitna, skitiga och lite trasiga skor på fötterna. När jag går därifrån har jag dessa skönheter på :) Och nu menar jag inte att jag har slängt av mig mina egna skor och snott med mig ett par andra, jag har ärligt betalat för dom. Halva priset tackar man inte nej till. Det var snällt av skobutiken att slänga mina gamla åt mig + att jag slapp få med den där stora bökiga kartongen man aldrig vet var man ska göra av ;)

Så nu har jag ett par bekväma skor att gå omkring i när jag är i Gdansk. Väskan är packad! Pass, biljett och pengar är dubbelkollat att det verkligen är med ;) Planet går 8:35 imorgon bitti och så behöver vi inte tänka på hemresan förrän på söndag. Tänk att det äntligen är dags, det kändes som om det var en evighet kvar när jag och min vän bokade resan i början av oktober förra året. Ser ut att bli härligt väder med temperaturer runt 8-12 grader och en hel del sol. Vi hoppas den prognosen håller i sig :)


  • 360 visningar

Gillar

Kommentarer

Eva,
Bra val o snygga är dom 😊 ja man skall ha bra skor om man skall vara ute o gå 😊 hoppas resan blir toppen kramis
evasblogg.blogg.se
Biggeros,
Så trevligt att åka till Gdansk och ha en trevlig kvalitets tid med väninnan 🤗
Biggeros.blogg.se
Kattis,
Hihi såg framför mig hur du smög fnissande ur butiken med de nya skorna på och de gamla lämnade på hyllan!😛 Riktigt snygga skor och vad skoj att det äntligen är dags för er resa!😀 hoppas resan gick bra imorse!
stellaefoto.blogg.se
NICOLE,
Snygga de var! 😃
nwistrand.forme.se
Gabriella ,
daysbyjohanna,
Snygga skor! Ha en härlig resa!
daysbyjohanna.blogg.se
ullie,
oj va fina vilket kap .. ha nu en jätte bra resa o va rädd om dej kramar
weberskold.blogg.se
iidaeiinarsson
iidaeiinarsson,
Snygga skor och skönt med en resa 😃
nouw.com/iidaeiinarsson
Nett,
Snygga, köpte själv kängor förra veckan. perfekt då de var nedsatta till halva priset 😊 Hoppas att ni får en fin resa. 😊
www.enkoppkaffe.se/
Lena i Wales,
Snygga! Ha det ttevligt i Gdansk!
http:://lenaiwales.wordpress.com