Hej alla!

Nu kommer första "riktiga" inlägget. Vi tänkte att vi kunde berätta lite om PLL aka Pretty Little Liars. Så vi tänkte väl ta några snabba punkter om PLL:

- Serien går på ABC Family.

- Det finns 5 säsonger.

- Den är baserad på en BOKSERIE med samma namn. Författaren är Sara Shepard.

Så, bra då var det avklarat. Nu går vi in lite djupare. Serien handlar då om att man får följa fyra tonårstjejer. Aria, Spencer, Emily och Hanna. De var ett gäng med Alison, som var "da boss". Hon försvinner mystiskt under två år, och vid den tiden börjar de också få konstiga meddelanden, som undertecknas med "A". Den så kallade "A" verkar veta mycket om tjejerna, och därför vill dem ju ta reda på vem det är - men så fort dem försöker blir dem hotade.

Så, det var lite smått om PLL, och vi tänkte nu säga lite vad vi själva tycker.

Melina
Jag tycker att serien är sjukt bra, för att det händer alltid något. Men det höll på i fem säsonger och jag tyckte (har sett klart den) att den var lite utdragen. Men det är ändå en sjukt bra serie. :)

Caitlin
Jag började se den för nått år sen och kollade då bara tre säsonger innan jag slutade. Jag tyckte att dem var långtråkig och att dem bara började om på ruta 1 igen - när det kommer till letandet av A. Den är dock spännande i början, men som sagt, långtråkig. Ser dock fram emot att läsa böckerna :).


BTW... kan vi bara prata om hur snygga alla killarna i Rosewood är eller? Nehe... okej. #loner4life


"Two can keep a secret, if one of them is dead."

Likes

Comments

Todilu! Jo, dettta är då som sagt första inlägget och innan vi startar med vad bloggen egentligen ska handla om, så tänkte vi skriva lite om oss själva. Då har vi Caitlin, mellanbarn, bok- och serienörd. Är även starkt beroende av Ben&Jerry och tumblr. Sen är det Melina, serienörd, beroende av tumblr, we heart it och träning.

Så, det var lite snabbt om oss. Vi vet väl inte riktigt hur ofta vi kommer uppdatera nu i början men vi kommer ofc göra så gott vi kan :)


Likes

Comments