Vardag

Det där med att vara lugn, känna sig tillfreds och inte ha andan i halsen är något jag övar på. För många verkar det så enkelt men inte alltid för mig. Men, något som alltid fungerar är en promenad vid en havet, sjö eller en skog. Naturen har en lugnande inverkan på mig. Hur hittar du ditt lugn?Likes

Comments

Utflykter och äventyr, Vardag

Överallt i vår vardag finns det något vackert. Vackert för mig kan vara naturens skiftningar, ett leende eller ett intressant ansikte.


Var jag än befinner mig har jag alltid en kamera. Ibland mobilens och ibland min Nikon.


Genom att alltid fotografera fångar jag livets fina ögonblick som jag senare plockar fram när vädret är trist, humöret är på botten eller energin är låg. Då påminns jag om hur bra jag har det, även om jag inte är på topp.


Så ut och fotografera! Samla på fina ögonblick, känslor eller något annat som betyder mycket för dig. Lycka till!


Likes

Comments

Fest

I augusti känns ofta hösten som en lång transportsträcka fram till jul. Några kanske har möjlighet att ta semester i samband med höstlov, andra inte. Det är lätt att bara köra på och klaga över mörker, regn och rusk.

För ta bort känslan av transportsträcka och för att njuta av säsongens växlingar brukar jag redan i augusti boka in ett par olika evenemang för senhösten. I år bjöd vi in till fest med USA-tema i november och en glöggkväll i december. Min höst består därför av förväntan och glädje och när vardagen känns grå och tung har jag alltid något att se fram emot.

Men hur har jag tid? Jo, det kan man undra. Så här får jag tid:

🔸jag bokar in helger redan på sensommaren och
🔸skickar ut en "save the date" till mina vänner, 
🔸bokar barnvakt så fort datum är bokat jag (om det behövs) och
🔸bestämmer tema på festen.

Med ett tema är det enklare att bestämma mat, dryck, dekorationer och klädsel. Med lång framförhållning och ha enkelhet som grundläggande princip brukar det varken bli hektiskt eller kostsamt.


Popcorn i påsar och en välkomstdrink fick våra gäster när de anlände till USA-festen.

Likes

Comments