Hej alla! Som ni vet eller inte så dansar jag, har gjort det i några år men Aa iallafall. idag så ska jag och min kompis Bella på en dans"festival" eller vad man ska kalla det. Det är i Vänersborg där vi kommer kolla på olika dancebattles och andra roliga saker vi kommer var där ifrån 17:00-23:00 och kommer gå runt på torget och kolla på uppvisningar kommer bli sjukt kul men jag skriver mer senare!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla! Om ni har kollat på nyheterna idag så har ni bog sätt vad som hänt, men Aa det hände något väldigt tragiskt idag i Trollhättan, kronans skola. Min skola ligger ungefär 10-15 minuter därifrån så man blir ju ganska rädd. Jag förstår inte hur en människa kan göra så asså det är helt sjukt. Han dödade 2 människor och skadade 1 eller 2 väldigt allvarligt en 22 åring och en 11 åring avled, deras liv hade knappt börjat. Vi kände en som avled det är väldigt tragiskt. Gärningsmannen blev även dödad av polisen men helt ärligt så är det bra! Det är så mycket som hänt i Trollhättan det senaste just nu igår så va det bombhot på 2 skolor och asså helt ofattbart idag hände det mest otänkbara. Jag vill att ALLA ni där ute är försiktiga när ni går ut, var aldrig ute ensam va med någon. Var FÖRSIKTIGA, vi vet aldrig när detta kan hända igen! All kärlek till kronan och alla som va med om detta, eller förlorade en anhörig, vi finns för dig och jag vet vad du går igenom!

Hör är en bild på hur gärningsmannen var utklädd på skolan, han hade ett jäv*a svärd ser ni det!, det var några som ville ta bild med han för de trodde det var ett skämt eftersom halloween närmar sig, men när de kände på svärdet så förstod det att det var på riktigt, detta hände innan tragedin,Asså helt jävla sjukt, man vet även vem han är och hur han ser ut,

  • 65 Readers

Likes

Comments

Hej alla babes! Vi har haft så sjukt mycket plugg den senaste tiden! Tillexempel imorgon har vi teknik prov och på trodde har vi kemi prov + massa andra läxor vi måste göra. Visst det kanske inte är så mycket för andra men för mig är det ganska Mycket! Men vad kan man göra åt saken det är väll bara att bita ihop och kämpa! Så ungefär hela min dag har gått åt att plugga och sen tränade jag. Så nu tycker jag att jag förkännar en paus med Glee och lite snacks, förresten har jag berättat att glee är min favorit serie just nu asså den är så bra älskar den!
Ha det gött så hörs vi//
Enjoy it

Likes

Comments

Hej alla babes! Som rubriken talar friyay eller snarare frinay för mig. Nä men min fredag har väll inte varit helt perfekt som jag trodde! Dagen började med att jag vaknande vid 5 tiden av att någon som börja bygga. Vi har massa byggare utanför oss så man hör det typ varje morgon. Sen efter det kunde jag inte somna om så jag satte igång min dator och kollade på serier och youtube haha. Jag gick inte till skolan idag pågrund av några saker som hänt och aa. Sen lite senare på dagen så hände det lite mer saker som jag var tvungen att ta tag i men det är inget jag behöver berätta här. Men aa jag har mest chillat efter det och kollat på youtube.
Men ni få ha det gött så hörs vi//
Enjoy it

Likes

Comments

Hej alla babes! Sorry jag inte uppdaterat på ett tag men det har hänt lite grejer och jag har varit sjuk. Och ni undrar säkert men om du är sjuk så har du ju mycket tid att skriva men då har ja svaret på det, NEJ det har man inte. För eftersom jag missat skolan så har jag varit tvungen att plugga hemma. Och mina föräldrar är iväg på någon jobb-grej så har behövt göra allt själv haha. Och sen när jag inte pluggat har jag typ sovit eller kollat på film så har inte haft orken till Att blogga. Men nu mår jag mycket bättre och kommer kunna blogga mer yaaay.
Ha det gött så hörs vi//
Enjoy it

Likes

Comments

Hej alla babes! Jag tänkte börja med en sak som jag kallar för topp 5. Det är att en gång i veckan kommer jag tipsa om 5 saker som jag tycker om eller bara allmänt. Och det kommer ju såklart att vara olika saker jag tipsar om varje vecka. Tillexempel att en vecka tipsar jag om 5 filmer och en annan vecka kan jag tipsa om 5 drickor. Jag hoppas ni kommer gilla den lilla idén så får ni
Ha det gött så hörs vi//
Enjoy it

Likes

Comments

Hej alla babes! Idag så hade vi bild och asså don't get me wrong jag älskar bild och att måla, men asså vi ska ju göra en mapp som vi ska ha i 3 år där vi lägger i allt vi målar. Jag tror de flesta skolor har så. Men aa men vi har ju bara en viss tid på att göra denna och det är verkligen så jobbigt. För asså jag älskar detaljer och vill ha så mycket detaljer som möjligt så min tar väldigt lång tid att göra. Och jag blir så stressad med att hinna klart men det blir nog bra i slutändan.
P.s vill bara säga att jag är inte den bästa på att måla och jag menar inte att säga att jag är det häller ok? Ok.
Ha det gött så hörs vi//
Enjoy it

Likes

Comments

Hej alla babes! Tänkte bara säga lite snabbt att jag och min kompis Moa har skaffat ett fan account till shawn mendes. Okej skratta inte men vi tycker verkligen om honom så Aa haha. Men iallafall så om ni vill så ta gärna och följ det och min väns instagram!
Moas instagram: moamaria_
Fan account: Galaxyofshawn
Ha det gött så hörs vi//
Enjoy it

Likes

Comments

Hej alla babes! Såå jag har en liten fråga till er. Vad vill ni ha för blogginlägg?
Asså är det något speciellt ni vill jag ska skorvs om eller något annat ni vill så skriv det.
Det var vara det jag ville säga nu men håll utkik på bloggen nästa vecka för då kommer något speciellt upp
Ha det gött så hörs vi//
Enjoy it

Likes

Comments

Hej alla babes! Hoppas ni hade en bra lördag gränser hade iallafall jag. Jag vaknande ganska tidigt typ någon stans mellan 07:00 och 08:00. Så när jag vaknade så kollade jag på Harry Potter and Let me tell ya asså på Gud jag är fricking in Love i Harry Potter. Bästa filmerna ever! Men iallafall klockan 13:00 så åkte jag och min tjejkompis Bella till danssalen och övade på vår egna koreografi till låten right hand med drake. Det vi faktiskt väldigt bra och vi stannade där till 15:00. Sen efter det så hoppade jag in i duschen och sedan kollade jag på Harry Potter igen haha. Efter det så gjorde jag faktiskt inte så mycket mer än att äta och prata lite med min syster.
Men ni får ha det gött så hörs vi//
Enjoy it

Likes

Comments