Varför kan man inte sova längre och bra när man är ledig?

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag sov jätte dåligt tyvärr. Vaknade mitt i natten och kunde ej somna om. Jag gjorde det från kl 05:30 till kl 07:30.
Fast kände jag mig mycket trött igår och somnade direkt sedan vet jag inte varför vaknade mitt i natten. Det gäller säkert om insomnia.  Min mamma har samma problem och min man också.
Det värsta med mig är att jag börjar att tänka på allt möiljght när jag vaknar och hjärnan är typ tvungen att  arbeta på natten istället att vila.
Det var så skönt när jag var ung, då kunde jag sova mycket och jätte bra. Jag skulle nöja mig om jag kunde sova 6 timmar i sträck utan att vakna en ända gång.
Jag vill vara positiv och tänka att det kommer att hända en vakert dag. Sover ni bra? har ni tips?

Idag är det inte fint ute, det kommer säkert att regna mycket. Det behövs, det ända är att min man och jag vi vill ta en promenad till skugen och plocka svamp och jag vet att ingenting stoppar oss, inte regnet eller🤣

Igår spelade jag lite på Flarie, jag samlade lite poängar för att köpa 2  gratis diskmedel men det går ej att köpa just nu. Jag försätter att spela ändå. Det är bara bra om jag samlar poängar.
Jag ska prova att spela gratis på Spinsell för 30kr, jag hoppas att det går bra.

Jag ska också handla idag. Jag ska göra en inköplista. Jag ska på Coop och Willys.
Jag kan inte skriva ut kupongerna för brödet man kan köpa på Coop för 5kr denna vecka för att min skrivare ej fungerar. Så trist.

Jag hoppas för bra erbjudanden på nätet.

Det blir en lugn kväll hemma med min man.

På bilden ser ni en fin balkong i Italien.

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag,  buona giornata 😃

Gillar

Kommentarer

barbamammagratis
barbamammagratis,
Jag spelar bara de spel som ger dubbelt då behöver man inte lägga ner så mycket tid, det är bra. Basketspelet är jättekul och lätt.
Jag har sömnproblem och det är jobbigt att inte kunna sova ordentligt. Du som jobbar behöver få bra sömn så du orkar.
nouw.com/barbamammagratis
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja precis, jag spelar bara de spel som ger dubbelt. Till exempel Basketspelet. Jag är ledsen att du också har sömnperoblem😢Jag känner mig så trött vissa dagar på jobbet😢nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@