Var tog respekten vägen?

Varje, Italien

Buongiorno fina läsare, hoppas att ni mår bra. Jag sov äntligen bättre efter ett par nätter jag där sovde jag jätte dåligt.
Nu för tiden händer ofta att man inte respektera andra åsikter.
Det gör inte eller våra politiker som innan valet, brokade med varandra på tv och det verkade att de inte respekterade varandra. Fast det finns någon som tänker annorlunda om vi är ett demokrati, vi ska låta andra säga vad de tycker och sedan vi ska säga vad vi tycker till de men på rätt sätt. Det vill jag säga utan att kritisera, använda felaktiga ord och så vidare.
Jag tycker att bästa sättet att få ordning nu är att komma överens med varandra, hjälpa varandra och ge till oss alla ett bra exempel på hur man kan styra Sverige.
Politikerna ska ge till andra ett bra exempel, inte tvärtom.
Det är klart att jag avstår totalt från vissa idér som SD har men jag respekterar deras åsikter ocskå.

Idag skiner solen igen och jag är glad.
Idag är det torsdag och det är bara en dag kvar till fredag. Det blir mycket att göra . Jag har också en tid hos läkaren.

Jag hoppas att jag hinner hämta alla mina glass på Pressbyrån. Två från appen Rabble och två till från Glassogram. Det blir en riktigt gratis kalass i helgen.

På bilden ser ni vad kan man göra i badrummet med bara lite fantasi.
Det är verkligen så. Vill man ha ett fint hus då kräver, engagemang, fantasi, tid och lite pengar. Inte mer än så.

Vad händer för er idag?
Ha en skön dag❤

Bilden är tagit från en jätte fin websida som heter Ideadesign.it ( italiensk)

Gillar

Kommentarer

LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
Så sant. Vad som retar mig är när andra partier "spottar" på SD "spottar" man på 20% av Sveriges befolkning också......i en demokrati. Som du skriver....även om man inte sympatiserar med ex SD gör 20% andra det och har också rätt till sin åsikt i en demokrati. Det de andra partierna pysslar med nu med att frysa ut SD är inte demokratiskt. Tänk om samma sak hände i ex i skolan.....då skulle det vara mobbing.
nouw.com/livetsguldkant
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det retar mig också. Det är hemskt och jag fattar inte att allt det här händer i Sverige nu. Nej, hoppas att det finns flera personer som tänker som oss för att vi är ju en demokrati, så länge i alla fall. Stor kram och ha en skön dag❤
nouw.com/enitalienareisverige
trettiofyran
trettiofyran,
Så himla rätt! Nu känns det i det stora hela typ som att ingen lyssnar eller visar respekt mot nån. Dagisnivå. Allra minst åt oss som faktisk röstat oavsett parti.. Varför skulle vi ens ha ett val när resultatet av valet ändå bara blir pannkaka o ingens "val" spelar någon roll..
nouw.com/trettiofyran
trettiofyran
trettiofyran,
Menar inte att vi alla skulle legat på sofflocket såklart. Nä fy, inte rätt dag att kommentera detta känner jag. Det kan inte va lätt för nån politiker heller! Alla är vi människor värda att respektera oavsett åsikt.. Vi får vara hoppas att det löser sig på bästa sätt för alla 🍃🌸
nouw.com/trettiofyran
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja, precis. Vi får hoppas att det löser sig på bästa sättet. Så sant det är du skriver❤
nouw.com/enitalienareisverige

Instagram