Vänner är jätte viktiga för oss

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag somnade kl 23:30 och vaknade kl 07😨Jag trodde att jag skulle sova längre men nej, som vanligt. Det gör ignet, jag är ledig idag och solen skiner. Igår träffade jag en väninna och vi åt på en restaurang i Stockholm, At Six. Det var jätte gott och jätte bra service. Jag gör det väldigt sällan för att jag tycker att det är dyrt men ibland kan man göra. Det kostade inte mycket eller eftersom jag känner någon där och vi fick ett par företter och mousserande vin gratis. Jag valde en fantastisk huvudrätt som kostade 290kr och jag betalade bara för den plus dricks. Jag lämnar alltid dricks för att när man får ett bra service och mat det är rätt att göra så tycker jag.
Vi hade jätte kul och vi pratade om roliga saker. Vänner är jätte viktiga, vad skulle vi göra utan dem? Finns alltid om vi  behöver. Jag har inte många men dem jag har är goda. Jag kan lite på.
Idag blir det lugn för mig, jag behöver vila. Jag ska hämta 2 stycken gratis beställningar från Stadium och en jätte billigt kavaj från Lindex. På Lindex vill jag börja att spana hur ser ut sortimentet, jag tror att det blir snart rea på rea. Jag köper alltid då för att är det otrolig billigt.
Jag ska beställa presentkort idag. Jag skulle vilja köpa Mumin muggar på Cervera eller nu på Åhléns med 20% rabatt.
Jag ska lite till Ica Kvantum också.

På bilden ser ni en jätte fin terrass i Italien.

Vad händer för er idag?
Ha en skön dag, buona giornata 😃

Gillar

Kommentarer

barbamammagratis
barbamammagratis,
Vänner är viktigt att ha. Jag har några få nära vänner. Två av dem är barndomsvänner, vi har kännt varann sen vi var 13-14 år.
nouw.com/barbamammagratis
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja, dem är bästa som finns. Jag har också två i Italien som jag känner 25 år❤
nouw.com/enitalienareisverige
Susann,
Ja vänner är viktiga, det räcker med ett fåtal. Det är viktigast att vårda vänskapen 👍 mysigt att äta på restaurang 😊
zinnie.se
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja, det tycker jag också. Ja, man uppskattar mer när man inte äter ofta på resuranger😉
nouw.com/enitalienareisverige

Instagram