Vad gör du när du är uttråkad?

Varje, Italien

Buongiorno kära läsare, hoppas att ni mår bra. Jag sov jätte dåligt, somnade sent och vaknade tidigt. Det är ju jobbigt men jag tänker att det är fredag och det är skönt att få veta att man få njuta dagen och kväll.
Det har säkert hänt till er också att man befinner sig nånstans och känner sig mycket uttråkad.
Till exempel när man är tvungen att sitta på ett möte för ett par timmar och där är jätte tråkig och man tänker vad gör jag här? Ja, för att en sak är att sitta någonting vi är intresserade av men när det är jobbet som typ tvingar oss att vara på en konferens men vi vill inte vara då är det inte kul tycker jag. Ännu värre när man sitter på första platser och då "måste" man lyssna.
En annan sak som kan hända är att vara hemma när man är ledig och man vet inte vad ska man göra. Man är trött, har ignen lust att göra någonting och då kommer frågan, vad gör man?
Vad gör ni till exempel? Tittar på tv? läser? orkar ni att pyssla?
För mig är det värst när jag är verkligen trött  och jag vet att jag inte orkar att göra någonting och jag är hemma. Då är det typ att kroppen och hjärnan vinner och jag bara ligger på soffan uttråkad.

Idag är det kallt, minus ett. Hösten är här och vintern kommer snart.
Jag ska till läkaren idag. På väg hem ska jag hämta ett paket från Kökets Favoriter jag beställde jätte billigt med en rabattkod.
Jag glömde att säga upp Kökets Box när min man beställde förra månaden och den har kommit också. Det gör ignet. Jag tycker att det är värd att betala för Kökets Box non gång.

Jag hoppas för gratis utdelningar och fina erbjudanden på nätet.

På bilden ser ni  jätte söta höstdekorationer mankan göra själv.

Vad händer för er idag?
Ha en skön dag❤ Buona giornata

Gillar

Kommentarer

Instagram