Tips från Bra Vardag hur man kan planera sina köp på Black Friday

rabatter, Varje

1. Planera

Innan du åker iväg, skriv en handlingslista och fundera på vilka affärer du vill besöka så att du inte behöver slösa energi på att kryssa fram och tillbaka genom stan.

2. Shoppa smart med barnen i släptåg

Sätt en gräns när du har små barn med dig. Lova att ni bara ska gå till ett bestämt antal butiker – fler än fem är nog svårt för små barn att orka med – och sedan gör ni något som de gillar (gå till parken och låta dem leka av sig till exempel). Se till att ta med ett par böcker eller leksaker så att de är sysselsatta medan ni står i kö också.

3. Undvik omklädningsrummet

Spara tid genom köpa saker utan att prova dem i affären. Du kan instället prova sakerna hemma, och bestämma vad du vill behålla där. På så sätt kan du också se hur nya klädesplagg ser ut matchade med de som redan finns i garderoben. Kolla vad butiken har för returpolicy innan du köper något, och se till att du har en månads öppet köp.
AKTIVITETER

6 tips för att göra fina Black Friday-fynd

Att hitta fynd, hålla uttråkade barn underhållna och 6 andra tips för hur du får ut det mest

4. Läs det finstilta

Det är alltid värt att kolla upp om det är värt att köpa något nytt. Är det bara kemtvätt som gäller för den nya klänningen? Det kan bli dyrt. Står det `endast handtvätt´på byxorna som du skulle vilja ha på dig varje dag? Kanske inte så praktiskt. När du köper elektronik är det extra viktigt att kolla up vad som faktiskt ingår – måste till exempel extra kablar köpas till den nya TV:n?

5. Köp till bästa pris

Nuförtiden kan man spara pengar med hjälp av sin smartphone när man är ute och shoppar, genom att jämföra priser online och i butik. Om samma butik säljer någonting billigare online, se om det går att köpa och sedan hämta ut i butik. På så sätt får du online-priset, men slipper besväret att sitta hemma och vänta på leveransen.

6. Registrera dig på Bra Vardag för att få koll på fynden först!

Hos Bra Vardag hittar du massor av specialerbjudanden, smarta tips och kuponger. Till Black Friday har ett av dina favoritmärken ett erbjudande på gång: Registrera dig på Bra Vardag för att hålla dig uppdaterad och vara först med att lägga vantarna på detta exklusiva erbjudande!

Jag tycker att det var bra tips och jag ville dela med mig för att just nu vet jag inte vad ska jag göra. Jag kommer säker att jobba den dagen och bara hoppas för tidigare erbjudanden typ kl 06 på morgonen eller hoppas att man kan köpa sent på kvällen!

Har ni redan börjat planera?

Vad ska ni köpa?

Blir det online eller fysiska butiker?

Själv behöver jag köpa Serum till min mamma, skor till mig och min man. Hoppas för riktiga bra priser😃

Gillar

Kommentarer

skynda_fynda_gratis
skynda_fynda_gratis,
jag planerar att köpa en jacka till sambon, men vet inte om det blir på black friday eller på mellandagsrea. Annars köpte jag redan julklappar till hela familjen. Jag började samla på mig saker som jag tro de vill ha redan i somras. 😊 nouw.com/skynda_fynda_gratis
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag ska titta på priserna. Om det är värd köper jag skor till mig och min man annars väntar jag i januari. Jag behöver köpa en ny vinter jacka för mig men den planerar jag att köpa i våren, då kanske hittar jag en på 70% rabatt. Jag är också nästan färdig med julklapparna. Jag ska köpa ett par skor till min bror bara och hoppas att jag kan köpa på Black Friday nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@