Tips för att leva med lite pengar nu i januari, del 4

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, hoppas att ni mår bra. Jag sov inte bra, vaknade mitt i natten och det tog lång tid tills jag vaknade igen.
Idag kommer lite extra tips på hur kan man leva nu i januari med lite pengar.

Skönhet, vem inte tänker på det? Tyvärr är jätte dyrt att vara på salonger, expeciellt nu i januari när det inte finns mycket pengar.
Vad gör man då? Min rekommendation är att vara kreativ och hittar alternativer.
Jag brukar att har en lite spa känsla hemma en gång i veckan. Jag har min favorit duschkräm från Rituals som jag har fått gratis som present från Rituals och från vänner och släktingar.
Det känns så skönt att kunna använda dessa produkter som doftar underbart. Sedan använder jag en skrubb som jag har också fått gratis och slutar med en Body Lotion som jag har köpt billigt eller fått nästan gratis. Nästa steg är naglarna, där använder jag också gratis nagellack. Förra året fick jag fått 5 stycken helt gratis.
Hårfärg är en sak där sparar jag mycket pengar för att jag göra det själv. Igår till exempel köpte jag 2 stycken på City Gross 50% rabatt.
Jag har lärt mig att göra själv allt och sparar massa pengar. Jag klipper mitt hår i Sardinien, där är mycket billigare.
För att kunna göra allt jag skrev och spara pengar det är viktigt att ni börjar att följa gratis blogg, så att ni kan få gratis skönetsprodukter, köpa mycket billigare eller gratis om ni använder presentkort. Jag har nu produkter som jag har fått helt gratis från gratis utdelningar och presentkort eller fått för att jag köpte ett par billiga produkter och fick gratis askar som var värda 600kr. Jag vann i år Vichy produkter för ett värde av 1800kr och min mamma fick som julklappar❤ så att ni kan också göra tävlingar. Jag är mycket tacksam till gratis världen.

Vi har massor med möjligheter där ute för att kunna göra saker fast vi inte har mycket pengar.

Idag har vi inte bestämt oss på vad vi kan göra. Kanske äta gratis på The Bishops Arms i stan. Solen skiner och det blir jätte mysigt att vara i Stockholm.

Annars blir det en lugn dag, vi lagar mat och sedan tittar vi på en film.

Vad händer för er idag?
Ha en skön dag,  buona giornata ❤

Gillar

Kommentarer

Ditten_datten
Ditten_datten,
Anmälde mig till bishop arms som medlem o klickade på aktiveringslänken men verkar inte hända nåt mer 😏. Inget välkommen till nån medlemsklubb...kanske bara funkar i stora städer.
nouw.com/ditten_datten
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det kommer nu att tar ett par veckor tills ni kommer att få värdecheckar. Vi har tyvärr inte The Bishops Arms var vi bor och vi ska åka till Stockholm. Jag hoppas att idag finns gratis aktiviteter i Stockholm . Ha en underbar dag och helg❤
nouw.com/enitalienareisverige
Tipsbloggaren
Tipsbloggaren,
Ha en fantastisk dag❤️
nouw.com/tipsbloggaren
Enitalienareisverige

Instagram