Tillbaka till verkligheten

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, hoppas att ni mår bra. Jag kom igår kväll från Italien och det var väldigt sorligt att lämna mamma och min bror. Jag skulle önska att vara där mer oftare för att jag vill ta hand om min mamma mycket mer. Hon kan inte resa ensam så att hon kan inte komma på besök. Jag får tänka just nu att jag var ändå lycklig att kunna vara där några dagar. Ni har säkert tittat på inlägget jag gjorde med många bilder som visade hur fint var där under Julen. 25 grader varmt var två dagar innan Jul och resten av dagarna 22/23 grader. Allt var grönt och fint, stranden var fantastisk, maten smakade jätte bra. I Sardinien kostar frukt och grönt igenting. Vi köpte 30 stycken färska kronärtskokar för bara 60kr och 4 kg persimon för bara 40kr.
Man behöver inte mycket pengar för att leva bra där. Man ska vara pensionär eller har ett jobb annars klarar man inte sig. Det finns tyvärr många arbetslösa och finns inte mycket jobb.
Jag skulle vilja en dag flytta tillbaka och öppna en B&B och odla grönsaker själv. Det är mitt största dröm. Jag skulle arbeta mycket med svenskar för att jag vill att alla ser hur mycket fint är där. Det hjälper mycket att drömma och pushar mig att går vidare i livet just nu. Jag vill hjälpa ekonomiskt min mamma och min bror och det är därför jag kämpar här jätte mycket inte för mig själv utan för dem.

Jag tittade inte mycket på alla erbjudanden som fanns för att jag ville spendera mycket tid med min familj. Nu att jag är tillbaka, kan jag tipsa er igen om gratis och bra erbjudanden.
Jag tänkte i Sardinen hur mycket gratis världen har hjälpt mig och jag är mycket tacksam till alla underbara och duktiga bloggare som tipsar hela tiden om fantastiska erbjudanden.

Idag ska jag städa lite, tvätta, titta på alla erbjudanden som finns och göra andra viktiga saker.
Jag är tillbaka till verkligheten!

Vad händer för er idag  ?
Ha en skön dag, buona giornata 💕

Gillar

Kommentarer

NärLivetVänderBlad
NärLivetVänderBlad,
Härlig dröm, hoppas din dröm blir verklighet någon dag. Då kommer jag på besök 😊👍nouw.com/närlivetvänderblad
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Tack så mycket💕jag hoppas❤nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@