Tiden räcker inte till

Varje, Italien, Sardinien

Buongiorno fina läsare hoppas att ni mår bra. Jag sov som vanligt jätte dåligt och jag vaknade ändå tidigt. Snart ska jag inte tänka på det längre. Det är bara att man är trött under dagen och jag känner att jag kunde göra mer men jag inte orkar.
Ibland har jag mycket att göra och på morgonen tänker jag att jag hinner men jag inte hinner med allt jag vill göra. Jag skulle vilja blogga mer och på bättre sätt till exempel men just nu har jag inte så mycket tid. Jag ska förbereda mig för ett viktig prov till nästa vecka. Tiden som finns kvar för att hinna att göra extra saker är väldigt lite. Jag vill ändå tänka att det är bra att hinna med någonting än ingenting. Hinner ni med allt? Hur gör ni? prioriterar, struntar? Har ni tips?  Idag ska jag hämta ett paket med saker som jag ska testa och recensera på Instagram. Jag återkommer senare med mera info. Det blir spännande.
Jag ska handla lite på Ica Maxi, jag har fått två fina erbjudanden som jag vill utnyttjar.
Hoppas för gratis utdelningar.

På bilden ser ni en annan blomma som växer spontant i Sardinien.  Den heter " finocchietto selvatico" på Svenska vild fänkål. Min mamma har en busk nära hennes hus. Hon använder den i matlagning. Så goda rätter gör hon.

Vad händer för er idag?

Gillar

Kommentarer

Vegoztyle
Vegoztyle,
Håller tummarna att det går bra !💜☀️🦋nouw.com/vegoztyle
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Tack så mycket, det behövs ❤❤nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@