Tiden går så fort att man inte hinner att tänka klart!

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, hoppas att ni mår bra. Jag somnade sent igår, grannarna bankade mycket och tyvärr vet jag inte från vilken lägenhet.
Idag är det en ny dag och det är fredag. Tiden går alltid så fort. När jag var liten, jag kom ihåg att det kändes som en evighet att väntar till exempel att våren skulle komma. Nu hinner jag nästan att tänka färdig på en sak att veckan är redan slut. På ett sätt är det bra så, när jag längtar till Italien och jag vet att jag ska åka. När man är på jobbet och har mycket att göra det känns inte bra att tiden går fort. Hoppas att februari går fort, och sedan blir det snart våren. Vad skönt!

Idag är det mindre kallt och jag hoppas att solen skiner.
Jag går vidare att utmana mig själv att inte beställa saker om jag inte behöver och jag är stolt för att det har gått jätte bra. Jag har faktiskt beställt igenting nytt exept hårprodukter som jag verkligen behovde som jag betalade väldigt lite pengar.

På bilden ser ni en jätte fin "organiser " man kan hänga i köket, i barnrummet eller i badrummet som är gjort av spets och olika typer av tygg . Jag hittade den på en Italiensk webbsida. Tyget och spetsen har vi redan hemma, annars hittar man jätte billigt på loppis.

Vad händer för er idag?
Ha en skön dag, buona giornata 😃

Gillar

Kommentarer

sillyme
sillyme,
Hoppas du får en fin fredag! 😍
nouw.com/sillyme
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Tack, detsamma❤😃
nouw.com/enitalienareisverige
barbamammagratis
barbamammagratis,
Här tar vi det lugnt. Sonen hemma från skolan förkyld, dottern är ledig från skolan. Vi slappar och har det bra inomhus.
nouw.com/barbamammagratis
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Åh hoppas att din son kommer att må bättre snart. Hoppas att du mår också bättre. Ha en trevlig kväll❤
nouw.com/enitalienareisverige

Instagram