Tänk alltid på något positivt när du känner dig ledsen

Varje

Buongiorno cari lettori, hoppas att ni mår bra. Jag sov igen jätte dåligt. Det är nu ett par nätter som har hänt. Hoppas att det blir bättre.
Det finns alltid någon eller någonting som gör att vi känner oss ledsna. För min del är det mest personer som har ignen respekt och behandlar mig dåligt. Jag har väldigt svårt att ignorera mina känslor efteråt. Jag har med tiden lärt mig att inte tänka mycket om det händer. Det är deras problem att dem inte vet hur ska man prata med andra och jag kan inte lära dem respekten. Jag kommer aldrig att ändra mitt sett att vara, på andra ord att har respekt för andra, vara snäll, lyssna och hjälpa. Jag tänker på det när jag är ledsen, jag tänker att jag är positiv och annorlunda.

Idag är en tråkig dag, det finns ignen sol. Hoppas att det blir bättre senare.
Vi har en kalas kl 16 idag. Jag ska ta bort julpyntet idag. Det blir skönt i kväll att ser att allt är borta. Nu ska vi vänta ett år till!

Jag ska göra ett par inlägg på alla erbjudanden som finns nästa vecka. Jag har inte många nya kuponger så att det blir inte många bilder tyvärr.

Jag har börjat 2019 med fina bilder på blommor för att jag tycker att det hjälper att må bättre när man tittar på blommorna .

Vad händer för er idag? Ha en skön dag❤Buona Giornata

  • Varje

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Blommor är aldrig fel
nouw.com/stenhagenbettan
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Nej, jag älskar blommor❤Mi piacciono i fiori
nouw.com/enitalienareisverige
barbamammagratis
barbamammagratis,
Här blir det en lugn söndag. Dottern jobbar ett par timmar. Jag tog bort tomtar i går, men ljusstakarna och stjärnorna i fönstren är kvar, de är så fina.
nouw.com/barbamammagratis
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag har precis tagit bort allt😢😢Jag tänker annars på Julen och mamma och min bror och då blir jag ledsen. Jag behöver komma tillbaka till verkligheten.
nouw.com/enitalienareisverige

Instagram