Ta hand om dig själv när du känner dig nere

Buongiorno kära läsare, hoppas att ni mår bra. Jag sov men vaknade mycket tidigt. Det var så mörkt ute. Som tur blir det bättre senare.
Ja det är så ibland. Vissa gånger känner man sig mycket motiverad, andra gånger tror man att igenting är bra.

Det viktigaste för mig är att ha runt om kring mig positiva människor, annars de som är negativa påverkar mig också negativt.

En annan sak jag lärde mig att göra är att tänka när jag lyckade att göra vad jag ville i mitt liv och att när jag kämpade för en sak jag nådde målet. Det hjälper att vara positiv.

Jag är tacksam för det jag har och tänker inte på det jag inte här för att jag har förstått att det finns människor som inte har någonting alls.

Det är viktigt för mig att ha ordning runt om kring mig och miljö ska också passa mig. Jag kan inte stanna med sura och hemska människor.

Vissa dagar gör jag andra saker och byter rutiner så att jag får ny energi.

Jag går mycket och det hjälper mig att må bättre. Jag lyssnar mycket på musik.

När det är någonting som jag tycker inte fungerar i mitt liv då tänker jag på vad kan jag göra för att lösa problemen istället att ignorera och mår dåligt på grund av det. Desto snabbare hittar jag en lösning desto bättre mår jag.

Hoppas att solen skiner senare det blir skönt.

Jag väntar på 2 stycken paket, ett från Yves Rocher med en jätte billigt ansiktskräm jag köpte med dubbel rabatt och en beställning på Kökets Favoriter. Jag fick från de en kod för 50kr rabatt och beställde en Muminbricka nästan gratis.

Hoppas för gratis utdelningar och fina erbjudanden på nätet. 

På bilden ser ni en sök glasburk som kan vara en höstdekoration.

Vad händer för er idag?
Ha en skön dag❤Buona gionata

Gillar

Kommentarer

malinedlund
malinedlund,
Så fint på glasburken!
nouw.com/malinedlund
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja, den är jätte fin ❤
nouw.com/enitalienareisverige
Ulrika
,
Hoppas du hittade något fint att beställa, muminbrickan är jättefin om den finns kvar. Jag förstår inte det här med rabattkoden på kökets favoriter, alla verkar ha fått en undersökning och kod utan jag och jag har köpt varje kökets box med rabattkod, för att jag gillar dem, nu i över ett år.
Ulrika
,
Ja ser att du också beställt brickan!
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag är så ledsen att du inte har fått den. Jag hittade den i skräpmailet. Det verkar någonting konstig har hänt med deras mail. Har du pratat med kundtjänst?
nouw.com/enitalienareisverige

Instagram