Svårt att hålla sig lugn

Varje, Italien, Sardinien

Buongiorno fina läsare hoppas att ni mår bra.  Jag sovde igen hemsk dåligt. Igår hade jag jätte huvudvärk, det tog ett tag tills jag mådde bättre.
Igår gjorde jag provet på morgonen. Åhi, jag var så nervös. Jag är arg med mig själv för att jag kanske kunde prestera bättre om jag var lugn. För mig är det så, ska jag göra ett prov eller kan vara ett jobbintervju för någonting som jag verkligen brinner då är det nästan omöjligt att hålla mig lugn. Jag vet inte vad händer i min hjärna. Jag skulle  vara så tacksam om jag äntligen kunde ändra på mig denna sätt att vara. Det går tyvärr inte. Känner ni nervösa innan någonting viktig ni ska göra? Har ni tips? Hur gör ni för att inte vara nervösa?
Jag är nyfiken.
Idag skiner solen igen och jag är mycket tacksam. Jag mår absolut bättre när det är så. Idag vill jag ta en promenad till City Gross. Man kan köpa Garnier produkter för 15kr med en kupong. Jag ska inte missa det.
Hoppas för gratis utdelningar.

På Bilden ser ni en annan vaker blomma som växer spontant i Sardinien. Vi har väldigt många.

Vad händer för er idag?

Gillar

Kommentarer

Pengarellerpyssel
Pengarellerpyssel,
Inga tips på det där med att vara nervös. Jag tänker dock att man får försöka se det som positivt. De säger ju att det är bra att vara lite nervös. Att man skärper sig. Jag känner dock mer som dig att jag virrar till det och glömmer säga det jag vill. Hoppas att provet ändå gick bra.nouw.com/pengarellerpyssel
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Exakt , jag känner mig nervös och jag glömmer att säga viktiga saker. Hoppas❤Ha en härlig dag😘nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@