Spara lite varje dag, det är roligt och du vinner på det!

Varje, Tips för att spara pengar

Buongiorno cari lettori, hoppas att ni mår bra. Jag sov ok, vaknade tidigt men när man sover bra hela natten, det gör ignet.
Att spara varje dag är det en viktigt sak som hjälper oss att ha ett bättre ekonomi och sedan investera våra pengar.
Tyvärr vi kan inte bränna hela lönen för att då bygger vi ignenting. Jag menar att vi inte blir kapabla att har ett sparkonto och investera våra pengar med fonder, aktier med mera.
Man skulle vilja köpa jätte mycket och hela tiden men det funkar inte så om man vill ha ett tryggt liv nu och i framtiden.
För att kunna göra det vi ska spara varje dag. Varje krona räcknas. Till exempel vi kan drycka kaffe hemma, vi kan tar med oss matlådan istället att köpa mat, tar med dig en gratis tidning istället att köpa, godis är jätte dyra också att köpa sista minuten. Det är bättre om du köper godis när du hittar ett bra pris och tar också med dig. Det var bara några exempel på vad vi kan göra för att spara pengar. Om ni har också idér på hur kan man spara mer varje dag, skriv gärna så att jag kan uppdatera inlägget.

Hoppas att det blir en fin dag idag. Idag är det redan den 07 januari. Tiden går verkligen fort.

Jag har börjat min dag med en bild på fina blommor och jag ville dela med mig för att jag tycker att det hjälper på morgonen när allt är mörkt ute.

Vad händer för er idag?
Ha en fin dag, buona giornata❤

Gillar

Kommentarer

Instagram