Pengar är inte allt i livet

Varje, Italien, Sardinien

Buongiorno fina läsare och grattis för Nationaldagen. Jag har börjat bra och redan tidigt på morgonen hade jag huvudvärk. Det gör inget, idag är en fantastisk dag och jag är glad.
Jag tänker ofta att för att vara glad och lycklig behöver man inte vara rik. Jag är en person som har aldrig haft mycket pengar men jag är tacksam för det. Jag kan faktiskt uppskatta små saker än kanske andra gör. När man har alltid jobbat hårt in sitt liv och lyckas att köpa ett hus, gifta sig med en underbar man och är frisk, vad behöver man mer? För min del igenting mer. Jag bruar mig inte om jag kan inte köpa en väska som kostar 20.000kr eller om jag kan inte köpa en bil som kostar 500.000kr. Det finns människor som har allt i livet men ändå är inte lyckliga. Ofta är för att dem har alltid haft så mycket att dem kan inte uppskatta allt dem har. Ofta är så att dem som har allt har inte hittat sin riktig "kärlek" och då man inte är lycklig, spelar igen roll hur mycket pengar man har. Det värsta av allt är när man är sjuk, då hjälper det inte om man har mycket pengar. Jag är mycket tacksam för det jag har idag och jag är glad att jag kan uppskatta det.

Idag ska jag stanna hemma och ta bara en lång promenad, fixa balkongen. Jag ville åka till Stockholm med sedan tänkte jag att jag orkar inte när det finns så många människor överallt.
Så skönt när man inte behöver göra så mycket.

Jag kommer att titta om det dycker upp intressanta erbjudanden på nätet.

På bilden ser ni en annan blomma som växer spontant i Sardinien (Borraggine).

Vad händer för er idag?
Ha en skön dag❤

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
nä men mycket 😃
nouw.com/fobibella
LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
Som frisk har man tusen önskningar, som sjuk har man bara en.....att bli frisk <3
nouw.com/livetsguldkant
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Precis😃Ha en skön dag och grattis för Nationaldagen 😘
nouw.com/enitalienareisverige
LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
Detsamma till dig 😊
nouw.com/livetsguldkant
Enitalienareisverige
Vegoztyle
Vegoztyle,
Du tänker som jag när det gäller pengar ...dom riktigt värdefulla saker i livet kan man inte köpa för pengar som tex hälsa ,vänner med hjärtat på rätt ställe , vacker natur ,kärlek , förälskelse och ja listan kan göras väldigt lång
💕🦋💕
nouw.com/vegoztyle
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag är jätte glad att du tycker samma sak💕💕💕
nouw.com/enitalienareisverige

Instagram