Pastiera napoletana ( med översättning på Itakienska)

Mat, Italien, Italienska språk

1)Detta är en typiskt bakverk vi göra i Italien till Påsken.

2) Den är jätte populär i Naples. På varje " regione" görs speciella bakverk juste till Påsken.

3) "Pastiera" är en kaka gjorda med degen vi använder för att göra kek och fyllda med ris och ricotta och olika kryddor.

Översättning på Italienska

1) Questo e' un dolce tipico che facciamo in Italia per Pasqua.

2) E' molto diffuso a Napoli. Tutte le regioni fanno dei dolci tipici proprio per Pasqua.

3) La "Pastiera" e' un dolce fatto con la pasta che usiamo per fare i biscotti e ripiena di riso e ricotta con diverse spezie.

Gillar

Kommentarer

BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
È ripiena di riso? interessante 😃 Buona Pasqua bella! 😊 <3nouw.com/blog_of_foodcraft
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Si, riso cotto nel latte e poi mescolato con la ricotta fresca, buccia di limone, zucchero, uova e aqua di rose che non so se trova in Svezia ma si puo' fare anche senza. Buona Pasqua 😃nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@