Nytt År, nya möiljghter

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, hoppas att ni mår bra. Jag sov gott för en gång skull.
Igår var min mans föräldrar hos oss . V skrattade jätte mycket och åt gott.
Det var kl 02:30 när vi lade oss och jag vaknade kl 09 idag. Hjärnan vill inte sova mer. Jag kan ta en tupplur senare.
Nytt År nya möjligheter. Jag väntade med spänning 2019. Jag ville på det mesta att 2018 skulle försvinna. Det var inte ett bra år för mig. Jag har gått genom mycket. Jag erkänner att jag har utväklas som person. Jag kan äntligen bestämma på vad jag vill i livet och kan spara ännu mer än jag gjorde i förut för ett bättre framtid.
Jag har fått nya möiljghter, någonting som jag kunde bara drömma om i förut.
Jag kommer att berätta mer senare. Det är därför är det 2019 ett jätte viktigt år för mig.
Jag kan bara säga att om vi inte mår bra, är inte nöjda med vårt liv då ska vi göra någonting för att kunna vända sakerna. Jag säger inte att det är lätt, vi ska räkna att det blir också lite tufft men det kommer absolut att blir bättre. Vi lever bara en gång, varför vi ska ha ett trist liv?

Idag blir det en lugn dag. Vi ska vila, kanske ta en promenad. Jag kommer att titta på nya erbjudanden på nätet och göra senare några inlägg om det finns reklambladen till nästa vecka.

Vad händer för er i idag?
Ha en skön dag, buona giornata. Gott Nytt år! ❤🥂🍾

Gillar

Kommentarer

BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Buongiorno anche a te. Sono entrato nel tuo blog un po 'a caso, ma sono stata così impressionato delle tue belle polpette. Sai quanto le amo! Spero di vedere di più dall'Italia qua nel blog e più ricette italiane. 😊nouw.com/blog_of_foodcraft
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Sei bravissima, scrivi un perfetto Italiano! Che bello leggere il tuo commento❤❤ti prometto di scrivere molto di piu' sull ' Italia e ricette italiane. Complimenti per il tuo blogg❤nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@