Motionera för ett hälsosamt liv

Varje, Italien, Sardinien

Buongiorno fina läsare hoppas att ni mår bra. Jag har inte haft samma tur som jag hade igår, jag  sovde dåligt. Det finns ingenting att göra, ibland är det så. Det är bara att gilla läget.
Idag är det inte lika fint som igår, herregod det var varmare i Stockholm än i Sardinien.
Jag tycker att det skulle behövas lite regn nu. Det är så torrt. Ni vet att jag tänker för naturen också. Det är jobbigt för oss, jag kan tänka mig hur jobbigt är det för alla djur och träd.
Jag kommer att ta en lång promenad idag också. Ibland vill jag inte göra det men jag märker att när jag inte går, mår jag sämre. Det är väldigt viktig att motionera eller för dem som är duktigare än mig att träna. Det behövs inte mycket, att tar en promenad kostar ingenting. Ni kan cykla om ni har en cykel. Det finns många gym som har ofta erbjudanden för att kunna testa gratis ett par dagar. Så att det inte pengar vi behöver ibland men vilja.
Att motionera är bra för hela kroppen, minskar stress, trötthet, förstärka kroppen, bra för hjärnan och hjärtat och mycket mer. Tränar ni eller motionera? Hur ofta? Tycker ni att ni mår bättre? Har ni tips som ni vill dela mer er?
Idag har jag sett att vi får gratis Valio Ela via appen Matpriskollen.se. Dagen börjar på bästa sättet.
Hoppas för annat också!

På Bilden ser ni en orchide' som växer spontant i Sardinien i supramonte di Oliena (Nuoro)
Jag tycker att den är jätte vakert.

Vad händer för er idag?

Gillar

Kommentarer

Vegoztyle
Vegoztyle,
Ja det är jättebra o härlig motion 😃 Tack du med ! < Kram <3nouw.com/vegoztyle
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@