Mår bra genom att göra ett jobb som passar dig, oavsett vad andra tycker

Varje

Buongiorno fina läsare, hoppas att ni mår bra. Jag sov inte bra, vaknade många gånger under natten men som vanligt ska jag inte tänka på det så  mycket. Det blir bettre under dagen.
Jag har lärt mig att alla kan inte vara chef. Jag ville vara chef och jag kämpade mycket för att blir det. Tyvärr blev jag utbränd och sa hejdå till mitt dröm. Var jag ledsen? ja, det var jag. Det tog lång tid innan fattade jag vad hade hänt i mitt liv. När äntligen började jag att må bättre och kunde också fungera mer på saker, jag fattade att det var inte värd att vara chef för ett par tusen  lappar till. Jag hade förstått att hälsan kommer på första platsen i mitt liv och att jag ville njuta livet och inte har ångest och mår dåligt. Jag gjorde många ändringar i mitt liv, jag har mer tid att fokusera på roliga saker, mer tid för mina nära och kära, mer tid att tänka på miljön genom att konsumera mindre.Jag har mer tiden att hitta lösningar och har råd ändå till fina saker bara för att jag kan spara pengar och köpa kanske saker som andra vill inte ha. Jag har tid att hjälpa andra också. Jag känner mig mycket tacksam för allt det har. Jag mår mycket bättre nu än i förut och  jag skulle aldrig byta igen mitt liv som det var i förut. Välkommen enkelt liv, bruka jag säga!
Vi ska fråga oss själva, " är det värd att må dåligt varje dag, har ångest, har noll energi kvar i slutet av dagen bara för att vara chef och tjäna ett par tusen lappar till? Nej tack så jag.
Det finns många jobb som man kan göra och det viktigaste av allt är att vi ska bara hitta ett jobb för oss själva, vi ska strunta på vad andra tycker. Det är vi som ska må bra.

Solen skiner idag och jag är glad. Idag är det torsdag, helt otrolig hur tiden går fort.
Igår äntligen han  jag hämta mina 3 stycken paket. Jag väntar på 2 till från Decathlon.se
Det tar verkligen lång tid. Jag har gjort en jätte billigt beställning på Adilibris och Panduro. Hoppas att mina fina saker kommer snart.

På bilden ser ni igen vad kan man göra med saker man kan återvända. En gammal dörr kan vara en jätte fin hylla och samma sak gamla lådor. Man behöver bara måla och göra några ändringar.

Vad händer för er idag?
Ha en skön dag❤

  • Varje

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
Jättebra! Jag råkade ut för något liknande. Nu jobbar jag deltid för att kunna vara tillsammans med sonen och för att må bra. Jag försöker köpa kläder på second hand och baka eget matbröd mm för att spara lite pengar. Kul blogg du har.
nouw.com/millasmat
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Så skönt att inte känna mig ensam ❤Tack så jätte mycket, det vämer❤Jag började redan att följa dig för att jag tycker också mycket om din blogg. Stor kram
nouw.com/enitalienareisverige

Instagram