Lär dig att lyssna på dig själv

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, hoppas att ni mår bra. Jag sov tyvärr ganska dåligt. Det blir bättre under dagen. 
Att lyssna på oss själva är det en sak som vi inte göra ofta. Jag gjorde inte eller ett tag sedan men jag har lärt mig nu.
När jag inte lyssnade på mig, jag kunde också göra misstag. Speciellt när jag tackade jag till jobb jag visste inte passade för mig. Ibland är det också svårt att välja vad vi vill göra för att vi behöver jobba och det var så för mig så att jag funderade inte mycket utan började att jobb och sedan upptäckte jag att mina känslor hade rätt från början.
Känslorna faktiskt har alltid hjälpt mig att förstår vem hade jag framför mig.
Problemet var att jag inte lyssnade på mina känslor och därför kunde inte hjälpa mig att välja rätt eller vänta och fundera lite till.
Nu har jag lärt mig att vänta innan jag ska ta ett beslut. Jag funderar på allt, vad är det bra och inte bra. Jag hade önskat mig att jag kunde göra det från början men bättre nu än aldrig.

Jag hoppas att det blir fint idag. Min man är ledig så att vi kommer att ta en lång promenad, handla och laga god mat. Jag ska göra en inköpslista. Vi ska på ett par butiker eftersom finns bra erbjudanden lite överallt.

Jag har nu 2 stycken paket från Santa Maria som väntar på mig. Jag tror att det är t- shirtena.
Annars har jag inte beställt någonting. Väntar till i kväll. Min brur behöver en rakapparat och jag vill köpa för honom som julklapp. Jag kommer att plocka pengar jag har samlat för ett par panelundersökningar och köpa på bästa priset. Annars skulle jag behöva köpa ansiktskräm till mig och serum till nästa år.

På bilden ser ni en jätte fin juldekoration vi kan göra själva nästan gratis.

Vad händer för er idag?
Ha en skön dag💕 Buona giornata

Gillar

Kommentarer

Instagram