Lär dig acceptera dig som du är

Varje, Italien, Sardinien

Buongiorno fina läsare, hoppas att ni mår bra. Jag sov jätte dålig, jag vaknade många gånger under natten och nu har jag huvudvärk. Det gör inget, eftersom solen skiner och det blir en annan vaker dag.
Jag kände att jag var aldrig nöjd med mig själv. Jag ville tappa ett par kilo, ser mer vältränad ut, mindre celluliter och listan kan försätta.
Jag har lärt mig att det är bättre att jag mår bra mentalt istället att vara missnöjd för mitt utseende. Jag har accepterad att det kommer att ta tid tills jag nå mitt mål. Det är framför allt att jag vill må bra. Jag började äta mer hälsosam, mindre godis och mer vegetarisk. Jag är säkert att det kommer att synnas på mig. När man äter bättre mår man bättre. Det går automatiskt.
Jag ignorerar spegeln och vågen. Varför ska man titta extremt på sin kropp ?Vågen också få vänta. Jag tror framför allt att det där att man kan acceptera sig själv och vara nöjd med sig  är ett mentalt jobb som man ska göra. Det finns jätte fina kvinnor som är smala men inte nöjda på deras utseende. Det beror på att dem är inte nöjda.
Vad tycker ni? Är ni nöjda? Vill ni tappa vikt? Spelar för er en stor roll i livet?

Idag kommer Matpriskollen att släppa igen bullarna, ha koll på deras appen under dagen.
Jag ska ta en promenad på Coop och köpa billig Soflan.
Det blir annars mycket att göra och en lugn kväll för min del.

På bilden ser ni en annan blomma ( Cisto) som växer spontant i Sardinien.

Vad händer för er idag?
Ha en skön dag❤

Gillar

Kommentarer

barbamammagratis
barbamammagratis,
Jag ska på bio pch se premiären av Jurassic filmen.nouw.com/barbamammagratis
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
En jätte bra film. Jag samlar poäng för att kunna skaffa gratis biobiljetter. Ha en skön kvällnouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@