Jobbigt att vara uppe med tuppen när man kan sova

Varje, Italien

Buongiono cari lettori ( kära läsare), hoppas att ni mår bra. Jag sov jätte dåligt plus att jag var uppe med tuppen typ. Så jobbigt, jag som tänkte igår att det var skönt att  tänka att jag inte behövde titta på klockan idag och sova längre. Det gick inte.
Vad skulle jag ge för att vakna oftare senare och utvilad! Det där med dåligt sömn är inte roligt.
Jag är ganska stark och jag orkar att göra saker jag ska men ibland känner jag mig helt slut.
Känslan är att jag vill alltid sova på eftermiddagen. Vi pratar inte om kvällar, efter middagen är jag också jätte trött. Det är värre nu än på sommaren, då är ljusare och jag känner mig piggare.
Just nu gäller bara att ligga på soffan och gilla läget.
Jag har provat allt och den ända som hjälper är starka mediciner men jag vill inte ta starka tabletter hela mitt liv annars blir jag beroende.
När jag var yngre kunde jag sova hela dagen, det var helt fantastiskt. Jag kan inte tro att jag har ändrats så mycket.
Fast sover jag dåligt, jag tackar God att jag klarar mig ändå annars hade varit katastrofalt.
Jag känner andra personer som kan tyvärr göra igenting under dagen för att de känner sig otrolig trötta.
Jag hoppas med hela mitt hjärta att det kommer en bra lösning för alla av oss som har sömnproblem.

Idag är det fint ute, hoppas för solen. Jag ska tyvärr städa idag men det behövs så att jag göra det  gärna. Om det blir fint på eftermiddagen, tar jag gärna en lång promenad.  På kvällen jag har inte planerat någonting speciellt. Jag har bestämt mig att minska ätandet på pizzerior och restauranger och spara pengar för att åka till Italien istället. När man har ett mål, det är lättare att säga nej.

Hoppas för gratis utdelningar och fina erbjudanden på nätet.

På bilden ser ni fina råvaror som vi äter i Italien i hösten. Karljohansvamp finns fortfarande att plocka i Italien.Det har varit ett fint år.

Vad händer för er idag?
Ha en skön dag❤Buona gionata

Gillar

Kommentarer

LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
Ja sova är viktigt. Äter du D-vitamin minst 2000 um/dag? Det brukar hjälpa visaa denna årstid när vi inte har någon sol. Bra idè att spara till en resa det brukar pigga upp mer än en pizza 😉 Ha en fin dag 😊nouw.com/livetsguldkant
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Tack för tipset. Nej, jag har inte börjat äta vitamin D. Som tur har jag hemma för att förra året köpte jag på rea ett par förpackningar. Ja det är sant, det piggar verkligen upp. Ha en underbar dag❤❤nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@