Jag kan inte sluta att drömma

Varje

Buongiorno cari lettori, hoppas att ni mår bra. Jag somnade kl 22 igår. Jag var mycket trött. Som tur var jag ledig 4 dagar och har gjort mycket och vilat lite.
Jag kan personlig  inte sluta att drömma. Det är viktigt för att kunna gå vidare i livet och känner sig på nåt sätt "levande". Jag är en person som vill alltid förbättra min situation. Jobbet är viktigt till exempel för att genom den kan man planera sitt liv och framtiden. Därför är det viktigt att hitta bästa jobb och för mig betyder att att trivas, mår bra och har en ok lön. Jag ville i förut arbeta som chef men det inte gick på Hotellbranschen för att det var jätte tufft. Man behöver vara mycket ung för att klara tempot. Jag arbetade ett tag som chef och det var bra för min erfarenhet.  Jag hoppas att jag kan använda den på en annan bransch.
Jag älskar mat och media och hoppas i framtiden att det dycker upp dröm jobbet! Att önskar sig någonting man vill kostar igenting!

Idag har vi ignen sol här men det är ok. Det behövs regn nu! Det känns att vi inte är i Sverige längre så torrt är det!

Jag ska köpa blommor på Lidl idag och försätta att fixa balkongen. Det blir skönt när den är färdig. Jag ska fortfarande hämta min Kökets Box.

Vi kommer att laga lite mat och vila resten av dagen. Imorgon är jobbet som gäller.

Vad händer för er idag?
Ha en skön dag, buona giornata 😃

  • Varje

Gillar

Kommentarer

Ulrika
Ulrika,
Jag tror inte att du kan köpa blommorna förrän på torsdag kolla längst upp på annonsen, jag ska dit på torsdag och se på blommorna.
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja, det är sant Ulrika. Jag har tittat nu och det stämmer. Jag missade detta på reklamblad. Jag är ledig också på torsdag och jag kommer att köpa blommorna då. nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@