Inte lätt när någon sviker oss

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, hoppas att ni mår bra. Jag somnade sent och vaknade tidigt. Jag är trött idag men det gör ignet, det blir bättre under dagen.
Jag är en person som vill lita och har mycket respekt av andra. Därför har jag svårt när någon är inte ärlig .Jag tycker att man ska alltid säga saken som det är och säga sänningen.
Tyvärr i den här samhället finns många som tänker först på deras intresse sedan kommer andra, kostar vad det kostar.
Idag sviker mig politiken i Italien och i Sverige, jag vill lita på politikerna men det är svårt när man ser att dem bråkar med varandra och glömmer att dem är där för att hjälpa oss.
Samhället sviker mig ofta när jag ser att det finns mycket korruption överallt. Det borde inte vara så. Vi ska kunna lita på företag och verksamheter men fakta säger tyvärr en annan sak.
Jag vet bara en sak att det är vi som kan ändra saker. Alla ska göra sitt, vara ärliga med varandra, hjälpa varandra och kanske blir det bättre framför allt prata när någon göra någonting som känns att det inte bra.

Idag är det kallt igen men jätte mysigt för att det snöade hos oss och allt är vitt.
Min man och jag har vi inga planer för idag. Vi har bestämt oss för att göra en lång promenad, laga mat och sedan vi får se. Vi kommer säkert att stanna hemma.

Jag ska hämta Kökets Box, jag är mycket nyfiken på innehållet. Jag beställde 2 hårprodukter från Bangerhead en vecka sedan men jag fick inte mitt paket. Jag är besviken, Lyko är mycket snabbare.

På bilden ser ni en fin panel man kan göra själv för att hänga kaffekoppar i köket. Jag hittade idén på en Italiensk webbsida som heter Riciclotutto.it

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Som du vill andra ska vara mot dej, var så mot dem 🌞 håller med dej
nouw.com/ingajohansson
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja, det är absolut som du säger. Ha en trevlig helg
nouw.com/enitalienareisverige
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Kloka ord och tankar av både dig och @ingajohansson
nouw.com/stenhagenbettan
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Tack❤Ha en fin dag
nouw.com/enitalienareisverige
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Så enig!!!! 💕☕
nouw.com/norsketankeridanmark
Vegoztyle
Vegoztyle,
Blev ju fel också när folk röstar på partier som inte ska sitta i en regering 2019 som inte lärt av historien . Blir verkligen rädd när folk väljer på det det viset och hoppas av hela mitt hjärta att det inte blir så igen . Jag sa hela tiden att vinner SD så flyttar jag från detta land ,,,jag slapp denna gång och nu känner jag ändå ett hopp när dom gjorde allt för att inte SD skulle få inflytande
Ha en jättebra dag! 🦋💕
nouw.com/vegoztyle
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja, Precis Jag är också glad. Vissa saker dem ok var helt ok men andra saker var verkligen som vi bruka säga i Italien " Mamma Mia"❤❤❤ tack så mycket detsamma❤
nouw.com/enitalienareisverige

Instagram