Idag...

Varje

Buongiorno fina läsare hoppas att ni mår bra. Jag sov jätte dåligt. Jag vaknade många gånger, vad hemskt. Igår kunde jag inte göra inlägg vid lunch tid och senare mellan kl 19/20.
Jag var jätte ledsen,så kan det va ibland.
Idag vet jag inte om det blir fint. Igår kväll efter kl 17 var fortfarande fint när min man och jag tog vi en promenad på City Gross. Vi köpte två stycken fleecepläd, 10kr styck. Jätte söta, jag ska spara dem till min mammas katter.
Idag på morgonen har jag ett möte och kommer att berätta senare hur har den gått. Hoppas bra .
Idag vill jag göra vegetariska falafel, jag kommer att göra ett inlägg med receptet. Det är inte Italiensk mat men jag älskar Libanesisk mat och det är därför kommer jag att göra ett inlägg.
Jag väntar på mina frön från Odla.nu, kanske kommer idag.Jag har inte beställt någonting denna månad och jag är stolt., Jag ville sänka kostnader och jag har lyckats med detta.
På bilden idag ser ni denna fantastiska strand i Villasimius i Sardinien. Så vackert! En paradis.
Vad händer för er Idag?

  • Varje

Gillar

Kommentarer

barbamammagratis
barbamammagratis,
Nouw har varit jättestruligt senaste dagarna. Ibland har jag inte ens kommit in på sidan eller så laggar det. I dag verkar det vara problem med, jag går ut i solen istället det är bättre. Ha en fin dag.nouw.com/barbamammagratis
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja, idag fungerade inte eller på morgonen. Du gör rätt. Jag är också trött idag. Jag har mycket huvudvärk med all den där sökande. Nu tar jag lite ledig. Ha en skön dag.nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@