Idag...

Varje, Sardinien

Buongiorno fina läsare hoppas att ni mår bra. Jag mår bra och sov ok. Vaknade kl 05 idag men  kunde sova lite till i alla fall. Igår var det jätte fint och varmt. Jag tog en promenad i stan och det var mycket skönt. Jag besökte en jätte stor second hand butik, det fanns många intressanta saker. Den har blivit för mig en stor passion. Jag känner mig som ett litet barn i en godisbutik. Det är helt enkelt spännande varje gång man är där.
Idag ska jag handla och ska jag förbereda min inköpslista. Det är viktig att veta var ska jag handla. Butiker har olika priser och eftersom mina butiker ligger nära varandra, det är värd att titta på alla. Jag har alltid sparat mycket pengar på det här sättet.
Jag ska laga mat idag men jag vet inte vad. Händer till er också? Det finns perioder där jag känner mig mycket inspirerad och perioder var min fantasi finns inte längre. Jag tycker att det är jätte jobbigt.
Jag ska hämta mitt paket på Lindex. Jag beställde jätte billiga kläder när dem hade 50% rabatt på rea.
På bilden ser ni idag " Corbezzoli blommor " = smultronträd blommor. Det finns överallt i Sardinien. Jag tycker att dem är fina och deras frukter är jätte goda.

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
passionärsliv,
Nyfiken på den där resan.nouw.com/passionärsliv
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag kommer att göra ett inlägg om detta😘nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@