Idag...

Varje

Buongiorno fina läsare hoppas att ni mår bra. Jag sov ganska ok. Igår gjorde jag en paus från sökande eftersom dag innan gick inte så bra med ett jobbintervju. Tyvärr var det inte rätt företaget för mig. Nu har jag lärt mig en viktig sak. Det tar kanske extra tid men det är bättre söka för stora företag än små företag. Man känner sig tryggare. Idag tänker jag börja igen och hoppas att någon ringer snart. Det är väldigt svårt i alla fall men jag vill inte ge upp.
Jag ville ju göra stora ändringar i mitt liv och det är säkert priset jag ska betala för det men om man inte göra så, vilket typ av liv är den? Ska man vakna trött, ledsen, arg varje dag? Nej, det tycker jag inte. Vi har bara ett liv och jag tänker chansa.
Idag solen skiner och jag tänker ta en lång promenad.
Jag ska handla idag, jag ska snart göra en inköplista och skriva allt jag behöver. Jag kommer att besöka olika butiker. Tyvärr man sparar pengar bara så , plus använda kuponger. Jag skulle önska mig att vi kunde använda kuponger som in Usa. Då skulle vi spara massor med pengar fast vi skulle jobba på det många timmar men det är värd.
På bilder ser ni en typisk bröd från Sardinien som heter " Cifrasciu" och som håller sig mjuk för en vecka. Kan ni tänka er ? Alla mammor som bor i en liten by i Sardinien bakar själv denna brödet tidigt på morgonen 2 gånger i veckan. Vilken smak! Vissa saker för oss som bor här är en dröm.
Vad ska ni göra Idag?

  • Varje

Gillar

Kommentarer

barbamammagratis
barbamammagratis,
Jag har varit på bio, gratis förstås.nouw.com/barbamammagratis
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jätte kul med Bio och toppen när den är gratis😘nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@