Ibland är skönt att sänka tempot

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag sov lite längre idag. En rekord men jag kände mig mycket trött.
Jag tycker att det är skönt att förstår när det är dags att sänka tempot i vårt liv.
Jag till exempel kände jag mig mycket trött den här veckan och bestämde mig för att inte göra vissa saker och sova längre idag och imorgon. Det känns underbar att inte stressa sig så mycket. Speciellt nu innan Jul. Då vill man njuta, känna sig bra för att kunna baka, julpynta, äta gott och mycket mer.
Det är en sak som man lära sig med åldern och erfarenhet tycker jag.
Så att för mig blir det att sänka mycket tempot nu och under Julen. Jag hoppas att jag kommer att känna mig bättre då och mer starkare.

Idag ska min man och jag handla, han kommer att jobba hela nästa vecka medan jag blir i Italien hos min familj. Han kommer att laga mat själv, men han är jätte duktigt för det.
Jag ska köpa en amaryllis på Blomsterlandet,  eftersom kostar bara 39kr och jag ska ta den med mig i Italien och göra en julgrupp till mamma. Jag slå också köpa sista små saker också till Italien, extra choklad och så vidare. Det är många som väntar på Svensk choklad i Italien.

Annars blir det lugn idag, glögg på kvällen, vi ska klappa klart alla julklappar min man och jag, laga igen god mat, lyssna på julmusik och titta senare en bra film.

På bilden ser ni igen hur fint kan bli att dekorera själv en kula som var helt vit i förut. Detta på bilden tycker jag att det är fantastisk fint. Nästa år vill jag verkligen göra alla mina nya julkulor själv. Dom ska vara jätte fina och billiga. En stor utmaning för mig.

Vad händer för er idag?
Ha en fin dag, buona giornata 💕

Gillar

Kommentarer

Frökenny
Frökenny,
Skönt att du kunde sova lite längre.🌸💕
nouw.com/frökenny
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Tack💕Ha en skön helg
nouw.com/enitalienareisverige
barbamammagratis
barbamammagratis,
Så härligt att du snart åker till Italien.
nouw.com/barbamammagratis
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Tack, jag är jätte glad. Jag kan inte vänta
nouw.com/enitalienareisverige

Instagram