Ibland är det inte som man hade tänkt sig

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, hoppas att ni mår bra. Jag sov ok men vaknade mycket tidigt.
Igår kväll funkade inte Nouw så att jag kunde inte blogga. Jag var färdig med ett fint inlägg om Julen i Italien men jag kunde inte publicera den. Det är jätte tråkigt när det är så.
Då kommer spontant en fråga, vad gör vi när saker inte går som vi hade tänkt oss?
Kan vi hitta en lösning? blir vi ledsna? frustrerade? Jag är ärligt att säga att jag blev ledsen men sedan tänkte jag att jag inte kunde göra någonting om detta. Ibland gäller bara att gilla läget, mer kan vi inte göra. Jag kopplade av istället, tittade lite mer på tv och det var faktiskt skönt.
Det smartaste är att göra någonting bra av situationen.
Det händer många gånger att man är tvungen att ändra sina planer men om man tar det på ett positiv sätt och hittar ett bra lösning då är vi på rätt spår. Det hjälper inte om vi blir sura då är det svårt att hitta ett bra alternativ istället.

Idag är det kallt men vi kommer att få se solen och jag är mycket tacksam för det.
Igår skulle vi på Mall of Scandinavia men min man var jätte trött efter jobbet och vi bestämde oss för att besöka köpcentrumet på fredag då kommer vi att titta på en film, titta på butiker, hämta mina gratis paket från Åhléns och äta på Vigårda. Tyvärr idag är det sista dagen man kan äta 2 för 1 på Vapiano.

Idag har vi julbordet med hela familjen på en restaurang i Sollentuna. Det blir jätte gott.

Jag hoppas för gratis utdelningar och fina erbjudanden på nätet.

På bilden ser ni en jätte fin juldekoration man kan göra själv med saker man hittar på secondhand eller har redan hemma.

Vad händer för er idag?
Ha en skön dag,  buona giornata💕

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
passionärsliv,
Vilken härlig morgon det är här i Edsviken idag. Får bli en promenad och sen en liten shoppingrunda. Om planerna inte helt plötsligt ändras. För så är det ju ofta vi planerar men något annat händer och planen ruckas. Ibland blir man besviken men ibland blir det bra.
nouw.com/passionärsliv
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Åh vad skönt det blir med en härlig promenad. Ja, det sant ibland blir man besviken men ibland blir det också bra. Ha en fin dag.
nouw.com/enitalienareisverige
IP: 82.99.3.229

Instagram