I sandali di Capri, sandaler från Capri

Italien

Utanför regionen Kampanien i Italien finns en liten ön som heter " Capri" .
Den började att vara populär på 50 talet när ett par film spelades där med kända skådespelare. En av dem var Clarke Gable och saker bara försätter idag med andra kändisar som åker där hela tiden.
Så liten men så romantiskt. Det finns en jätte fin torg som heter" la piazzetta di Capri" var man kan faktiskt träffa kändisar som sitter där och dricker "cappuccino" eller "Limoncello".
I Capri hittar man jätte fina butiker som säljer märkes kläder och "i sandali di Capri" = sandaler från Capri. Dem är gjorda i läder, pärlor och stenar av olika färgar. Man kan välja model, typer av stenar och pärlor och en expert kommer att göra dina sandaler framför dig. Det tar tio minuter en kvart. Helt fantastiskt. Dem är mycket dyra, så att jag skulle nöja mig bara att ser sandalerna,det är inte sant, jag skulle absolut vill ha ett par såna sandaler. Så vakra, lite mindre på mina fötter men folk skulle säkert titta på sandalerna inte på mina fötter. Jag hoppas att jag kan åka med min man till Capri, det skulle vara så romantiskt.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@