Hittar vi tiden att göra vad vi tycker om?

Varje

Buongiono cari lettori ( kära läsare) , hoppas att ni mår bra. Jag sov otrolig dåligt men jag var upp ändå tidigt. Jag vill vara stark ändå.
Samhället är inte så lätt idag. Jag känner att oavsett vad vi gör, vi springer hela tiden.
Tiden räker aldrig känner jag. Jag har varit snabbare i förut att göra saker. Idag har jag ett annat tempo. Jag gör bara vad jag hinner. Fast blir jag lite ledsen, till exempel när jag har inte tid att göra flera inlägg, eller jag skulle vilja läsa flera böker men finns inte tillräckligt tid.
När jag var ung hann jag med nästan allt och fast var jag trött jag gjorde många saker .Idag gör jag 35% av saker jag gjorde i förut. Jag är medveten att livet har ändrats för mig och det är bara att gilla läget.
Jag gör saker jag tycker om, det gör jag men jag skulle bara vilja hinna att göra lite mer.
Träna till exempel är en sak som jag skulle jag behova göra för min hälsa. Jag borde hitta tiden för det men just nu finns inte plats.
Jag promenerar mycket istället och det får duga just nu.
Sista perioden känner jag att på lördagar och söndagar är jag lite segt. I förut kunde jag vara mycket mer aktiv men nu gör jag bara 2 tre saker och jag inte hinner mer.
Jag vill inte tänka mycket på det utan att jag vill göra lite vad jag tycker om och vad hinner.
Det kanske blir bättre i framtiden.

Idag är min man ledig och vi ska åka och plocka svamp. Nu var det länge sedan som vi inte var i skogen. Hoppas att vi hittar mycket svamp.

Annars ska jag bara hämta en beställning från Åhléns som jag bara betalade 17kr med presentkort. Jag har inte beställt mer för att jag behöver spara pengar den här månaden.

Hoppas för gratis utdelningar och fina erbjudanden på nätet.

Idag har jag hittat en rolig bild som representerar hösten.

Vad händer för er idag?
Ha en skön dag❤Buona gionata

  • Varje

Gillar

Kommentarer

Ulrika
,
Jättefin bild!
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Instagram