Har vi rätt eller andra har rätt?

Varje, Italien

Buongiono fina läsare, hoppas att ni mår bra. Jag sov ok. Jag var jätte trött igår kväll. Nouw fungerade inte efter kl 20 och jag kunde inte göra inlägg.
Har ni tänkt ibland att det är svårt att förstår om vi har rätt omgående vissa åsikter eller andra har rätt. Jag förklarar bättre. När till exempel diskuterar vi men vår man och han säger en sak och han tror att han har rätt men sedan säger vi också vad vi tycker och vi tror att vi har också rätt. Så svårt tycker jag. Det är också kul för att man funderar på riktigt och kanske hittar en bra lösning tillsammans eller inte alls. Jag och min man vi kommer ofta överens eller ibland är jag som säger det är ok om du vill göra så eller tvärtom. Annars diskuterar vi för ett par dagar utan att vi kommer ingenstans.
Det viktigaste när vi lyssnar och diskuterar med någon är att vi funderar hur mycket vi kan innan vi svarar och svara alltid på ett bra sätt då kan vi inte göra fel.

Idag skiner solen och jag är glad.

Jag är också glad för att jag beställde en fin tallrik från Mumin för bara 55kr på Designonline.se tack till [email protected] som tipsade ommdet tidigt idag.

Igår köpte jag två Muminmuggar på Kitchn och använde ett presentkort för 150kr .Nu har Kökets favoriter 25% rabatt på Muminmuggar och jag vill också beställa en därifrån. Vi få se.

Jag hämtade alla mina paket igår och jag är jätte nöjd. Jag ska göra ett par inlägg senare.

Min man och jag vi ska plocka svamp idag. Det blir jätte skönt.

På bilden ser ni en fin höstens bukett.

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag❤

Buona giornata

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Jag tycker det ger liv till en relation att ha olika åsiket och kunna diskutera bli lite osams. Det ger trygghet i förhållandet. Vi älskar varandar ändå.
nouw.com/stenhagenbettan
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det är absolut sant. Ha en skön dag
nouw.com/enitalienareisverige

Instagram